Lacoste
12 veljače, 2021
Optika Anda
8 travnja, 2021

  • JADRAN [1]

  • +385 21 770 034

  • f-HMK8@lsag.com

  • https://www.facebook.com/humaniccroatia/

RADNO VRIJEME: 09:00 - 21:00 h


HUMANIC: TRENDSETTER OD 1872

Prava kvaliteta s vremenom uvijek pokazuje svoje prednosti: danas je HUMANIC vodeći lanac vrhunske obuće u Austriji i još 8 europskih zemalja – i pionir trendova od 1872. godine. Modna raznolikost nudi najbolje svjetske i vlastite marke obuće za kupce – tako da HUMANIC okuplja najbolje od svih modnih svjetova. Obuća kao jedinstveno iskustvo u četiri poslovnice u Hrvatskoj (ukupno 144 poslovnice) i vaša omiljena HUMANIC trgovina u Mall of Split.

U HUMANIC-u su noge u najboljim rukama, a 1.400 elegantnih i modnih stručnjaka nudi profesionalne savjete s predanošću. HUMANIC uvijek pruža najbolji izbor i savršenu formu. U ponudi su visokokvalitetni brendovi kao što su Vagabond, Tommy Hilfiger, Pat Calvin, Calvin Klein Jeans, Michael Kors, Guess, Högl, Kate Gray, Tamaris, Bugatti, Skechers, Puma, Nike, Adidas i mnogi drugi. U modernom urbanom ambijentu naše trgovine zasigurno ćete se osjećati kao kod kuće.

Od elegantnog poslovnog izgleda, modernog stila tenisica, prvih koraka do najvažnijih životnih trenutaka – cipele su naši važni suputnici. O svim grupama proizvoda uključujući torbe i modne dodatke, brinu naši iskusni modni stručnjaci. Sve s ciljem ispunjenja želja naših kupaca.

Jer više radosti ima kada je iskustvo kupovine veće i zabavnije.

Humanic. Pitaj Franza.


KategorijaObuća