fbpx

Pravila korištenja i privatnosti

1. Osnovne informacije

Tekst u nastavku objašnjava uvjete pod kojima se prikupljaju podatci Mall of Split-a. Ako se ne slažete sa sadržajem koji slijedi, ne unosite svoje osobne podatke na ovoj web stranici ni pod kojim okolnostima.
Zaštitu vaših podataka i vaših prava na privatnost prilikom prikupljanja, obrade i korištenja Vaših osobnih podataka shvaćamo veoma ozbiljno. Ovaj vam dokument pruža informacije o vašim pravima i obradi podataka koju provodi Mall of Split.
Općenito, naša se web stranica može koristiti bez unosa osobnih podataka. Ako na naše web stranice prikupimo osobne podatke (ime, adresu ili adresu e-pošte), to će uvijek biti na dobrovoljnoj osnovi, gdje god je to moguće. Takvi podaci neće biti proslijeđeni trećim osobama bez vašeg izričitog pristanka.
Svrha prikupljanja podataka od strane Mall of Split-a je uspostavljanje kontakta s korisnikom i informiranje o našim aktivnostima. Korisnik pristaje na periodičnu primjenu podataka o našim aktivnostima. Svi korisnički podaci moraju biti strogo povjerljivi i koristiti se samo za ovlaštene svrhe. To uključuje i upite nadležnih službi policije i pravosudnih tijela Republike Hrvatske u slučaju istrage na temelju pravomoćnog sudskog naloga.
Uvijek dajemo korisnicima mogućnost izbora u vezi s korištenjem njihovih podataka, uključujući mogućnost odabira hoće li se njihovi podaci ukloniti s popisa korištenih u marketinškim kampanjama ili ne.
Napominjemo da on-line prijenos podataka (primjerice, pri komunikaciji putem e-pošte) može predstavljati sigurnosne propuste. Potpuna zaštita podataka od pristupa trećih strana nije moguća.
Ako imate dodatnih upita o zaštiti podataka, kontaktirajte nas.

Autorska prava
Svi sadržaji objavljeni na ovim stranicama zaštićeni su autorskim pravima. Svako neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela web stranice i njegovog sadržaja smatra se kršenjem autorskih prava i podložno pravnim radnjama.
Tko je odgovoran za prikupljanje podataka na ovoj web stranici?
Tijelo odgovorno za obradu podataka na ovoj web stranici je:
Mejaši prvi d.o.o. (uprava centra)
Josipa Jovića 93, 21000 Split, Hrvatska
OIB: 49368232868
Telefon: +385 21 323 640
E-adresa: info@mallofsplit.hr
Odgovorna organizacija je fizička ili pravna osoba koja sama ili zajedno s drugima određuje svrhe i sredstva obrade osobnih podataka (npr. Imena, adrese e-pošte itd.).

Povlačenje vašeg pristanka na obradu podataka
Mnogi postupci obrade podataka mogući su samo uz vašu izričitu suglasnost. U bilo kojem trenutku možete povući svoj pristanak. Dovoljno je samo poslti obavijest putem e-maila. Ovakvo povlačenje neće utjecati na legitimitet obrade podataka prije povlačenja suglasnosti.

Pravo na žalbu nadležnom nadzornom tijelu
U slučaju kršenja privatnosti podataka, subjekt podataka ima pravo žalbe nadležnom nadzornom tijelu. Nadležno nadzorno tijelo u pitanjima koja se odnose na privatnost podataka je Agencija za zaštitu osobnih podataka, Martićeva 14, 10000 Zagreb, Hrvatska. Daljnje informacije možete pronaći na: http://azop.hr/prava-ispitanika/detaljnije/pravo-na-zastitu-osobnih-podataka

Pravo na prijenos podataka
Imate pravo na pribavljanje osobnih podataka koji se automatski obrađuju na temelju vaše suglasnosti ili ispunjavanja ugovora ili da dogovorimo da vaši osobni podaci budu dostavljeni trećoj strani u uobičajenom, strojno čitljivom obliku. Ako zatražite izravni prijenos podataka drugom kontroleru, to će se dogoditi samo ako je tehnički izvedivo.

Informacije, brisanje, blokiranje
Imate pravo dobiti podatke o vašim pohranjenim osobnim podacima, podrijetlu i primateljima te u svrhu obrade podataka u bilo kojem trenutku bez naknade. Imate i pravo izbrisati ili blokirati te podatke. Ako imate bilo kakvih pitanja o ovom ili bilo čemu drugom, kontaktirajte nas u bilo kojem trenutku na email adresu info@mallofsplit.hr

Prigovor na primanje promotivnih poruka e-pošte
Korištenje kontaktnih podataka, koji su objavljeni u kontekstu naše obveze za davanje takvih detalja na našem web mjestu, slanje neželjene reklamne i informativne građe izričito je zabranjeno. Korisnici naše web stranice zadržavaju pravo poduzimanja pravnih radnji u slučaju neželjenog slanja materijala za oglašavanje, kao što su spam e-mailovi.


2. Kakvu vrstu podataka Mall of Split prikuplja na svojim web stranicama

Cookies (kolačići)
Neke web stranice koriste kolačiće. Kolačići ne oštećuju vaše računalo i ne sadrže viruse. Kolačići se upotrebljavaju kako bi naša ponuda bila jednostavnija, učinkovitija i sigurnija. Kolačići su male tekstualne datoteke koje su pohranjene na vašem računalu i spremljene u vašem pregledniku.
Većina kolačića koje koristimo su 'kolačići sesije'. Oni se automatski brišu na kraju vašeg posjeta. Ostali kolačići ostaju pohranjeni na vašem krajnjem uređaju dok ih ne izbrišete. Ovi kolačići omogućuju nam da prepoznamo vaš preglednik sljedeći put kada posjetite našu web stranicu.
Možete prilagoditi postavke preglednika kako biste primali obavijesti o kolačićima i omogućili samo kolačiće u pojedinačnim slučajevima, odbiti prihvatiti kolačiće u određenim slučajevima ili općenito te omogućiti automatsko brisanje kolačića prilikom zatvaranja preglednika. Onemogućavanje kolačića može ugroziti funkcije ove web stranice.

Datoteke dnevnika poslužitelja
Davatelj web mjesta automatski prikuplja i pohranjuje podatke u datotekama dnevnika poslužitelja, koje vaš preglednik automatski šalje nama. Ove informacije uključuju:
• Vrsta preglednika i verzija preglednika
• Koristi se operativni sustav
• Referentni URL
• Naziv računala za pristup računalu
• Vrijeme zahtjeva za poslužiteljem
Ti se podaci ne mogu pripisati određenim osobama. Ovi se podaci ne kombiniraju s drugim izvorima podataka. Zadržavamo pravo da naknadno analiziramo ove podatke ako budemo svjesni konkretnih dokaza o nezakonitoj uporabi.

Kontakt obrazac
Kada nam pošaljete zahtjeve ili upite putem obrasca za kontakt, podatke koje unesete u obrazac za kontakt, uključujući podatke o kontaktima koji su uneseni u obrascu, pohranjuju se na email serveru u svrhu obrade Vašeg zahtjeva ili upita. Ne prosljeđujemo te podatke bez vašeg pristanka.


3. Mall of Split Newsletter

Informacije o newsletteru
Ako želite primati newsletter ponuđen na web stranici, treba nam vaša e-mail adresa. Prikupljaju se dodatni podaci (ime i prezime, ulica, grad, država, telefon). E-mail adresa i ime potrebno je pretplatiti se na naš newsletter. Te podatke koristimo isključivo za pružanje traženih informacija i informativnih ponuda i ne prosljeđujmo ih trećim stranama.
Primjerice, možete povući vašu suglasnost za pohranu vaših podataka i adrese e-pošte, kao i korištenje ovih informacija u svrhu slanja newslettera u bilo kojem trenutku, koristeći "Otkazati" vezu u newsletteru.

MailChimp Aplikacija
Ova web stranica koristi MailChimp aplikaciju za slanje newslettera. MailChimp je tvrtka iz Georgia, USD s ograničenom odgovornošću čije je zakonski naziv Rocket Science Group LLC d / b / a MailChimp. MailChimp aplikacija je usluga koja se može koristiti za organiziranje i analizu slanja newslettera. Podaci koje ste dobili za primanje newslettera (na primjer, e-mail adresa) bit će pohranjeni na MailChimp poslužiteljima.
Naš newsletter poslan pomoću programa MailChimp omogućuje nam analizu ponašanja primatelja newslettera. Možemo analizirati koliko primatelja otvara newsletter i koliko često klikaju veze u newsletteru. Praćenje pretvorbe može nam pomoći da analiziramo da li se prethodno definirana radnja (na primjer, link na članak) odvija nakon što kliknemo vezu u newsletteru. Daljnje informacije o MailChimp-u pronađite na: https://mailchimp.com
Podaci se obrađuju na temelju vašeg pristanka (članak 6. stavak 1. a) GDPR (Opća uredba o zaštiti podataka). Tu suglasnost možete povući bilo kada otkazivanjem iz newslettera. Ovakvo povlačenje neće utjecati na legitimitet postupaka obrade podataka prije povlačenja suglasnosti. Ako ne želite da MailChimp analizira vaše radnje, trebate otkazati pretplatu na newsletter. U svakom newsletteru dajemo relevantnu vezu.
Podaci koje nam se dostavljaju u svrhu primanja newsletteru bit će pohranjeni od nas do trenutka otkazivanja pretplate na newsletter, a nakon otkazivanja newslettera, ovi podaci bit će izbrisani iz naših i od MailChimp poslužitelja. Daljnje pojedinosti mogu se naći u MailChimp Terms & Policies https://mailchimp.com/legal/terms/ .


4. Kuponi koje dostavljamo na vašu adresu

Korisnici se prijave putem forme na web stranici ili na info pultu centra popunjavajući obrazac. Mall of Split skladišti podatke o prijavljenim korisnicima kupona u digitalnoj bazi podataka na vlastitom serveru. U svakom trenutku moguće je zatražiti uvid, izmjenu ili brisanje podataka iz baze podataka.


5. Alati za analizu i društvene medije

Google Analytics
Ova web stranica koristi funkcije usluge analize Google Analyticsa. Davatelj usluga je Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043. Google Analytics upotrebljava kolačiće. To su tekstualne datoteke koje su pohranjene na vašem računalu i omogućuju analizu vaše upotrebe web stranice. Informacije generirane kolačićima o vašoj upotrebi ove web stranice obično se šalju Googleovom poslužitelju u SAD i pohranjuju tamo.

IP anonimnost
Omogućili smo funkciju anonimizacije IP na ovoj web stranici. To znači da će vašu IP adresu skratiti Google u državama članicama Europske unije ili u drugim državama strankama Sporazuma o Europskom ekonomskom području prije nego što budu poslane na SAD. Puni IP adrese bit će poslane Googleovom poslužitelju u SAD-u i skraćeno samo u iznimnim slučajevima. Google će koristiti ove informacije u ime operatera ove web stranice kako bi procijenio vašu upotrebu web stranice i sastavio izvješća o aktivnostima na web stranici te pružio druge usluge za operatera web stranice koje su povezane s korištenjem web stranice i interneta. Google neće kombinirati IP adrese poslane s vašeg preglednika u kontekstu usluge Google Analytics s ostalim podacima.

Dodatak za preglednik
Možete spriječiti spremanje kolačića tako da sukladno tome konfigurirate postavke vašeg preglednika; međutim, želimo istaknuti da to može značiti da niste u mogućnosti koristiti sve funkcije ove web stranice u cijelosti. Štoviše, možete spriječiti prikupljanje podataka generiranih kolačićima za upotrebu web stranice (uključujući vašu IP adresu) od strane Googlea i obradu ovih podataka od strane Googlea preuzimanjem i instaliranjem dodataka preglednika koji su dostupni na ovoj vezi: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Isključivanje prikupljanja podataka
Klikom na vezu u nastavku možete spriječiti prikupljanje podataka Google Analytics. Postavit će se kolačić za isključivanje koji sprječava prikupljanje podataka tijekom sljedećih posjeta ovoj web-lokaciji: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout Više informacija o načinu na koji Google Analytics obrađuje korisničke podatke može se pronaći u Googleovoj izjavi o privatnosti podataka: https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=hr

Demografske značajke s uslugom Google Analytics Ova web stranica koristi funkciju demografskih značajki Google Analyticsa. Može se koristiti za izradu izvješća koja sadrže informacije o dobi, spolu i interesima posjetitelja web stranice.
Ti podaci potječu od Google oglašavanja na temelju interesa, kao i iz podataka o posjetiteljima koji pripadaju pružateljima treće strane. Ti se podaci ne mogu dodijeliti određenim osobama. U bilo kojem trenutku možete onemogućiti tu funkciju putem postavki prikaza na Google računu ili općenito isključiti prikupljanje podataka usluge Google Analytics, kao što je objašnjeno u odjeljku "Isključivanje prikupljanja podataka".

Remarketing usluge Google Analytics
Naša web stranica upotrebljava funkcije za remarketing usluge Google Analytics u kombinaciji s funkcijama univerzalnog uređaja Google AdWords. Davatelj usluga je Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043.
Ova funkcija omogućuje povezivanje ciljnih grupa za oglašavanje koje su stvorene pomoću Google Analytics remarketinga funkcijama Google AdWords na različitim uređajima. Na taj način, na vašem krajnjem uređaju (tablet ili računalo) prikazuju se i interaktivne, prilagođene reklamne poruke, koje su vam prilagođene ovisno o vašem prethodnom korištenju i ponašanju surfanja na krajnjem uređaju (npr. Mobilni telefon). primjer).
Ako ste dali relevantni pristanak, Google za tu svrhu povezuje vašu povijest preglednika weba i aplikacije s Google računom. Na taj način se iste personalizirane reklamne poruke mogu sinkronizirati na bilo kojem krajnjem uređaju na koji se prijavljujete pomoću Google računa.
Da bi podržao ovu funkciju, Google Analytics prikuplja Google autentificirane korisničke ID-ove, koji su privremeno povezani s podacima usluge Google Analytics kako bismo definirali i stvorili ciljane skupine za kampanje oglašavanja na različitim uređajima.
U bilo kojem trenutku možete isključiti remarketing/ciljanje na različitim uređajima onemogućavanjem prilagođenih oglasa na Google računu; slijedite donju vezu da biste to učinili: https://adssettings.google.com/authenticated?hl=hr. Prikupljeni podaci centralizirani su na vašem Google računu na temelju vašeg pristanka, koje možete dati Googleu ili povlačiti (odjeljak 6 (1) a) GDPR (Opća uredba o zaštiti podataka). U slučaju postupaka prikupljanja podataka koji nisu integrirani u vaš Google račun (primjerice, nemate Google račun ili se isključujete iz integracije) podaci se prikupljaju na temelju Odjeljka 6 (1) f) GDPR ( Opća uredba o zaštiti podataka). Stvarni interes znači da korisnik web stranice ima interes za anonimnu analizu posjetitelja web stranica za oglašavanje.
Dodatne informacije i Pravila o privatnosti možete pronaći u Googleovoj izjavi o privatnosti podataka na: https://policies.google.com/technologies/ads?hl=hr.

Google AdWords i Google praćenje pretvorbe Ova web stranica koristi Google AdWords. AdWords je usluga oglašavanja na mreži koju su razvili Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043 ("Google").
Koristimo praćenje konverzija u kontekstu programa Google AdWords. Kolačić za praćenje pretvorbe postavljen je ako kliknete oglas koji je Google isporučio. Kolačići su male tekstualne datoteke koje su pohranili internetski preglednici na korisničkom računalu. Ovi kolačići prestaju važiti nakon 30 dana i nisu korišteni za identifikaciju korisnika. Ako korisnik posjeti određene stranice ove web-lokacije, a kolačić još nije istekao, mi i Google možemo utvrditi da je korisnik kliknuo oglas i preusmjeren na odgovarajuću stranicu.
Svaki Google AdWords klijent prima drugačiji kolačić. Kolačiće se ne mogu pratiti putem web stranica AdWords korisnika. Podaci dobiveni pomoću kolačića konverzije koriste se za izradu statistika konverzija za AdWords korisnike koji su odabrali praćenje konverzija. Korisnici saznaju ukupan broj korisnika koji su kliknuli oglas i preusmjereni na stranicu s oznakom za praćenje pretvorbe. Međutim, nećete primati nikakve podatke koji omogućuju identifikaciju korisnika. Ako želite isključiti praćenje, to možete učiniti tako da onemogućite Googleov kolačić za praćenje pretvorbe u postavkama korisnika Internet preglednika. Zatim nećete biti uključeni u statistiku praćenja konverzija.
Kolačići pretvorbe spremaju se na temelju članka 6. (1) f) GDPR (Opća uredba o zaštiti podataka). Operator web mjesta ima legitiman interes za analizu ponašanja korisnika kako bi optimizirao i svoju web ponudu i svoje oglašavanje.
Više informacija o Google AdWords i Google praćenju konverzija možete pronaći u Googleovim pravilima o privatnosti: https://policies.google.com/privacy?gl=hr . Možete prilagoditi postavke preglednika kako biste primali obavijesti o kolačićima i omogućili samo kolačiće u pojedinačnim slučajevima, odbiti prihvatiti kolačiće u određenim slučajevima ili općenito te omogućiti automatsko brisanje kolačića prilikom zatvaranja preglednika. Onemogućavanje kolačića može ugroziti funkcije ove web stranice.

YouTube
Naša web stanica upotrebljava dodatke s web mjesta s uslugom Google na YouTubeu. Operator je YouTube, LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066. Ako posjetite neku od naših stranica koje imaju dodatak za YouTube, uspostavit će se veza s poslužiteljima usluge YouTube. Obavijest o našim stranicama koje ste posjetili bit će poslana poslužiteljima usluge YouTube.
Ako ste prijavljeni na svoj YouTube račun, YouTube vam omogućuje da svoje ponašanje surfanja izravno dodijelite svom osobnom profilu. To možete spriječiti tako da se odjavite s računa usluge YouTube.
Dodatne informacije o tome kako se rukuje korisničkim podacima nalaze se u Izjavi o privatnosti usluge YouTube na adresi: https://policies.google.com/privacy?hl=hr&gl=en .

Facebook Pixel
Naša web stranica koristi Facebook Pixel kako bi izmjerila konverzije iz Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304 ('Facebook'). To se može koristiti za praćenje ponašanja posjetitelja web stranice nakon što su kliknuli na Facebook oglas i preusmjereni na web stranicu dobavljača. Slijedom toga, učinkovitost Facebook oglasa može se procijeniti u svrhu statističkih i tržišnih istraživanja, a buduće oglasne kampanje mogu se optimizirati.
Prikupljeni podaci anonimni su za nas kao operatera ove web stranice; nismo u mogućnosti izvući zaključke o identitetu korisnika. Međutim, Facebook sprema i obrađuje podatke; zbog toga je moguće povezivanje s odgovarajućim korisničkim profilom i Facebook može koristiti podatke u svoje svrhe oglašavanja u skladu s Pravilima o korištenju podataka u Facebooku. Kao rezultat, Facebook može omogućiti isporuku oglasa na Facebook stranici i izvan njega. Kao operator naše web stranice, nismo u mogućnosti utjecati na ovu upotrebu podataka.
Dodatne informacije o zaštiti privatnosti potražite u Pravilima o privatnosti na Facebooku: https://www.facebook.com/about/privacy/ . Također možete onemogućiti funkciju ponovnog marketinga "Prilagođena publika" u Postavkama oglasa na https://www.facebook.com/ads/preferences/?entry_product=ad_settings_screen . Morate biti prijavljeni na Facebook da to učinite.
Ako nemate Facebook račun, možete onemogućiti oglašavanje na Facebooku temeljeno na korištenju na web stranici Europske interaktivne web stranice za digitalno oglašavanje: http://youronlinechoices.eu/ .

6. OPĆI UVJETI KORIŠTENJA MALL OF SPLIT POKLON BONOVA

Mall of Split poklon bon jest potvrda uplaćenog novčanog iznosa za kupnju u trgovinama unutar trgovačkog centra Mall of Split, Josipa Jovića 93, 21000 Split, a koje u svom poslovanju prihvaćaju poklon bonove. Temeljem izdanog Mall of Split poklon bona postoji obveza trgovina unutar trgovačkog centra Mall of Split,a koje u svom poslovanju prihvaćaju poklon bonove, da isporuče dobra i(ili) usluge u vrijednosti naznačenoj na Mall of Split poklon bonu.

Poklon bon se izdaje na info pultu trgovačkog centra Mall of Split po uplati novčanog iznosa koji odgovara apoenu naznačenom na Poklon bonu.

Trgovine koje prihvaćaju Poklon bonove i temeljem istih isporučuju robu i(ili) usluge Krisniku poklon bona navedene su u popisu koji se dobiva prilikom kupnje bona. Prodajna mjesta na kojima se prihvaća Poklon bon prikladno su označena. Popis trgovina koje prihvaćaju Poklon bon podložan je promjeni bez bilo kakvih prethodnih obavijesti.

Ove Opće uvjete potrebno je čuvati, zajedno sa potvrdom o izdavanju Poklon bona sve dok Poklon bon ne bude iskorišten odnosno do isteka roka važenja Poklon bona. Poklon bon se izdaje na ime Korisnika bona. Nije dopušteno prenošenje Poklon bonova na treće osobe.

Rok važenja Poklon bona jest 6 (šest) mjeseci od datuma izdavanja. Datum izdavanja i datum isteka valjanosti Poklon bona navedeni su na Poklon bonu.

Trgovac na prodajnom mjestu koji zaprimi Poklon bon, ovlašten je provjeriti identitet Korisnika poklon bona. Nadalje trgovac na prodajnom mjestu koji zaprimi Poklon bon ovlašten je potvrditi valjanost Poklon bona provjerom sa djelatnicima Info pulta trgovačkog centra Mall of Split. Nakon gore opisanih radnji trgovac je obvezan zaprimiti Poklon bon od Korisnika te isporučiti određenu robu i(ili) usluge. .

Izdavatelj Poklon bona nije odgovoran za bilo kakve zloupotrebe Poklon bona.

Korisnik Poklon bona preuzimanjem Poklon bona potvrđuje da je upoznat s ovim Općim uvjetima i da je s istima suglasan.

Korisnik Poklon bona snosi rizik gubitka istog. Ne postoji obveza Izdavatelja Poklon bona izdati zamjenski Poklon bon na ime oštećenog, uništenog ili izgubljenog Poklon bona, niti je Izdavatelj Poklon bona u bilo kakvoj obvezi prema Korisniku bona po pitanju naknade štete nastale gubitkom istog.

Izdavatelj Poklon bona ne odgovara za materijalne i pravne nedostatke kupljenih proizvoda i usluga, te isporuku proizvoda i usluga plaćenih Poklon bonom, niti je odgovoran za istinitost informacija dobivenih prilikom zaprimanja Poklon bona na prodajnim mjestima.

Poklon bon se izdaje u apoenima od 100 Kn i 200 Kn. Apoene na izdanom Poklon bonu nije moguće mijenjati. Apoeni na Poklon bonu utvrđeni su u kunama, a isti predstavljaju novčani iskaz maksimalne potrošnje po izdanom Poklon bonu.

Jednom izdani Poklon bon nije moguće zamijeniti za novac. Zamjena Poklon bona za novac nije moguća niti kao povrat uplaćenih sredstav za isti, niti kao povrat neiskorištenog iznosa sa Poklon bona.

Korisnik Poklon bona cjelokupni iznos sredstava naznačen na pojedinom Poklon bonu može iskoristiti samo u jednoj trgovini unutar trgovačkog centra Mall of Split, tijekom jedne kupovine a ne tijekom više njih.

Poklon bon se može iskoristiti i kod kupnje čiji je iznos veći od iznosa navedenog na Poklon bonu, i to na način da Korisnik bona preostali iznos platiti u novcu na neki od načina plaćanja koji je omogućen na pojedinom prodajnom mjestu.

Svi prigovori vezani za korištenje Poklon bonova mogu se predati na info pultu trgovačkog centra Mall of Split, tijekom radnog vremena.

Sve potrebne informacije možete dobiti na info telefonu centra: +385/21/444-397 ili na: info@mallofsplit.com