Reserved
23 ožujka, 2016
Alo Alo
24 ožujka, 2016


RADNO VRIJEME: 09:00 - 21:00 h


Zara je vodeći modni brand koji svake sezone nudi kolekcije koje prate najnovije modne trendove.

Trgovina Zara je ponovno otvorila svoja vrata za posjetitelje. Nova Zara trgovina smjestila se je na 1. katu trgovačkog centra Mall of Split, te se prostire na gotovo 2400 m2 uređenih prema najnovijoj varijanti koncepta koji se naziva Soft.

Najnovija varijanta koncepta uređenja Zara trgovina, Soft, prva je takva varijanta u Hrvatskoj i jedan je od koncepata koji se rijetko gdje u svijetu može vidjeti.
Posebna važnost prilikom uređenja posvećena je oblicima namještaja koji su načinjeni od prirodnih materijala i u nijansama boje drva kao i boje pijeska.
Cjelokupno uređenje stvara prirodan, topao i ugodan ambijent. Novouređeni prostor priča novu modnu priču i poziva kupce da kao nikada prije uživaju u iskustvu kupovine. Prilikom posjete trgovini kupci će moći uživati u novim kolekcijama na ženskom, muškom i dječjem odjelu kao i preuzimati pakete naručene putem online trgovine na stranici www.zara.com i to samostalno, putem najnovije tehnologije i bez čekanja u redu.

Nakon skeniranja QR koda sustav u svega nekoliko sekundi isporučuje narudžbu kupcu. Potpuno automatizirani sustav za preuzimanje online narudžbi također predstavlja novi korak u integriranju trgovina i internet prodaje. Zara je dio Inditex grupe (uz brandove Pull&Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho, Zara Home i Uterqüe). Brand u ovom trenutku ima 10 trgovina u Hrvatskoj od kojih se 2 nalaze u Splitu.

KategorijaModa i Modni Dodaci