DENTELLI* – Napokon smo otvorili svoja vrata!

POLLEO SPORT NAGRADNA IGRA – LIKE, TAG & WIN Suunto 3 Fitness!
11 listopada, 2019
Foodie Alert: Tin Food and Wine restoran je otvoren!
27 kolovoza, 2019
DATUM NOVOSTI
06.10.2019.


RADNO VRIJEME: 9–21 h


U najvećem trgovačkom centru u Dalmaciji Mall of Split, svoja vrata otvara klinika za dentalnu medicinu Dentelli.

Martina Karlo dr. med. dent. je okupila tim stručnjaka koji dijele iste ciljeve – da svojim dugogodišnjim znanjem i iskustvom na raznim poljima svojim klijentima pruže najbolju uslugu, iskrenu brigu i predanost.
Individualan pristup i potpuna posvećenost svakom klijentu, samo su neki od postulata doktora koji predvode Nikolina Bubalović Maretić dr. med. dent. i Gordana Paić Karega dr. med. dent. spec. ortodoncije.
Rad na najsloženijim kirurškim i implantološkim slučajevima povjeren je Ivici Pelivanu dr. med. dent. spec. protetike iz Zagreba .

Klinika je opremljena najnovijom aparaturom i tehnologijom zbog čega svojim klijentima možemo ponuditi najbolji i najširi spektar usluga kako bi sve mogli obaviti na jednom mjestu, a za te iste usluge nudimo garanciju. S obzirom da je sigurnost pacijenata i djelatnika klinike apsolutni prioritet, postupak sterilizacije i dezinfekcije provodi se nakon svakog pacijenta korištenjem preciznih protokola i metoda.

Ponuda usluga je prilagođena korisnicima usluga, svi korisnici imaju besplatan RTG te konzultacije, a u suradnji sa najvećim financijskim ustanovama prilagodili smo plaćanja i napravili dostupno svim pacijentima.

Posebno mjesto i tretman ipak dobivaju najvažniji pacijenti – oni najmlađi. Za njih je opremljena posebna šarena ordinacija u kojoj se služimo trikovima i čarolijama. I u čekaonici djeca imaju svoj kutak s igračkama , bojankama i playstation konzolom. Strpljenje, osmijeh i razumijevanje bitni u radu s mališanima, zato je Dentelli investirao posebno u rad s najmlađima.

Dentelli je klinika jedna od rijetkih u gradu koja može ponuditi parking mjesto gotovo pred vratima same klinike omogućavajući lakši pristup i uklanjajući potrebu za dugotrajnom potragom za parking mjestom.


KategorijaNOVOSTI