POLLEO SPORT NAGRADNA IGRA – LIKE, TAG & WIN Suunto 3 Fitness!

EKO PAZARIĆ – 01.02.2020.
15 listopada, 2019
DENTELLI* – Napokon smo otvorili svoja vrata!
11 listopada, 2019
DATUM DOGAĐANJA
11.10. do 19.10.2019.

[LIKE, TAG & WIN Suunto 3 Fitness]

Trening se vratio u grad, a s njime i nova poslovnica Polleo Sporta! 🦁 Što te čeka na VELIKOM OTVORENJU možeš provjeriti na linku:
https://mallofsplit.hr/novosti-akcije/polleo-sport-veliko-otvorenje-19-10/
Kako bi brže dočekali subotu i otvorenje nove poslovnice, Polleo Sport ti je pripremio NAGRADNI NATJEČAJ!
Kako do novog sata?

👉 lajkaj Polleo Sport Facebook stranicu (ako već nisi).
👉 podijeli javno ovu objavu na svom profilu.
👉 u komentar ispod ove fotke označi osobu s kojom dolaziš na otvorenje.
👉 čekaj proglašenje 21.10.2019.
👉 spremi se za novu sezonu treniranja!


KategorijaDOGAĐANJA


PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA

Nagradni natječaj „Like, tage & Win Suunto 3 Fitness“ ( u nastavku "promocija")

Članak 1.

Priređivač nagradne igre pod nazivom „Like, tage & Win Suunto 3 Fitness“ je Polleo Adria d.o.o., Zagreb, Samoborska cesta 134, OIB:12791380945.

Članak 2.

Pravo na sudjelovanje: U promociji mogu sudjelovati svi stanovnici Republike Hrvatske u dobi od 18 godina i više. U promociji ne mogu sudjelovati direktori, menadžeri i zaposlenici, kao niti uži članovi obitelji direktora, menadžera i zaposlenika Polleo Adria d.o.o. kao niti agencije ili druge tvrtke povezane s ovom promocijom. Ako imate bilo kakvih upita vezanih uz ovu promociju, obratite se: Polleo Adria d.o.o., Samoborska cesta 134, Zagreb.

Članak 3.

Promotivno razdoblje za ovu promociju započinje u 17:00 h, 11. listopada 2019. i završava u 23:59 h, 19. listopada 2019. Svi zahtjevi/prijave moraju biti izvršeni do 23:59 na datum završetka. Nakon datuma završetka promocije, zahtjevi/prijave više neće biti prihvaćeni.

Članak 4.

Kako sudjelovati:
Nagradna igra održava se putem Mall of Split Facebook stranice. Pravo sudjelovanja imaju svi koji u razdoblju trajanja nagradne igre na postu za nagradnu igru likeaju Facebook Stranicu Polleo Sporta te u komentar tagiraju minimalno jednog prijatelja/prijateljicu.

Članak 5.

Nagrada za ovu promociju je Suunto 3 Fitness (ukupna maloprodajna vrijednost nagrade je 1599,00 kn). Nagradu dobiva onaj tko ispuni sve zadane korake, a bit će izabran putem aplikacije Woobox.

Članak 6.

Proglašenje dobitnika nagrade održat će se u ponedjeljak 21. listopada 2019. u 12 h. Nagradu dobiva onaj tko ispuni sve zadane korake, a izabrat ćemo ga putem aplikacije Woobox.
Ime dobitnika bit će objavljeno na Facebook stranici Mall of Split.

Članak 7.

Nakon objave imena dobitnika, dobitnik je dužan javiti se u inbox Facebook stranice Mall of Split u roku od 24 sata i poslati osobne podatke. Sudionici u nagradnoj igri – dobitnici – prihvaćaju obvezu objave imena i prezimena za potrebe priređivača nagradne igre.

Članak 8.

Ograničenje od odgovornosti: Promotor nije odgovoran za sudionike koji sudjeluju u ovoj Promociji. Promotor nije odgovoran za unose koji nisu uspješno izvršeni zbog tehničke pogreške bilo koje vrste (uključujući, ali ne ograničavajući se na, tehnički prekid web stranice ili pad web stranice). Promotor te agencije i tvrtke povezane s ovom Promocijom, neće biti odgovorne za bilo kakav gubitak, trošak ili štetu koja je proizašla iz nepažnje bilo koje osobe u svezi s ovom Promocijom ili prihvaćanjem ili korištenjem nagrade, osim za bilo kakvu odgovornost koja se ne može isključiti zakonom (uključujući osobne ozljede ili smrt prouzročenu iz nepažnje i prijevare) u tom slučaju ta je odgovornost ograničena na najmanju moguću mjeru koja je zakonom dopuštena.

Članak 9.

Prenosivost i/ili zamjena: Nagrada nije prenosiva ili zamjenjiva i ne može biti mijenjana za gotovinu ili bilo koji drugi oblik naknade. Svaki sudionik je odgovoran za točnost unosa svojih podataka. Ako sudionik dostavi nepotpune ili netočne informacije, sudionik će izgubiti nagradu. Novac kao niti bilo koji drugi oblik kompenzacije neće biti isporučen. Nagrade su podložne raspoloživosti, a ako te stavke više nisu dostupne, Polleo Adria zadržava diskrecijsko pravo zamijeniti istu s alternativnom nagradom jednake ili više vrijednosti.

Članak 10.

Prodaja: nagrade se ne smiju prodavati za komercijalnu dobit na bilo koji način, uključujući, ali ne ograničavajući se na, internetske aukcijske web stranice. Ako promotor postane svjestan da je bilo koja osvojena nagrada dostupna za prodaju, kupljen ili prodan, promotor zadržava pravo odbiti priznati pravo na osvojenu nagradu.

Članak 11.

Ako iz bilo kojeg razloga bilo kojeg razloga ova promocija nije u mogućnosti provoditi se prema planu, ili postoji neki razlog izvan kontrole Promotora koji oštećuje ili utječe na administraciju, sigurnost, pravednost, integritet ili pravilno provođenje ove Promocije, Promotor može po vlastitom nahođenju otkazati, prekinuti, mijenjati ili obustaviti promociju, te uvjete ulaska ili poništiti bilo kakve pogođene stavke.

Članak 12.

Jedna osoba može unijeti samo jednu e-mail-adresu. Ne prihvaćaju se skupni, automatizirani, strojno potpomognuti, unosi od treće strane, grupni unosi ili više ponovljenih zahtjeva iz istog domaćinstva. Polleo Adria d.o.o. zadržava pravo diskvalificirati bilo kojeg sudionika koji nije ispoštovao pravila načina unosa e-mail-adrese. Ako se bilo koji sudionik ne pridržava ovih uvjeta unosa e-mail-adresa, zahtjev će biti odbačen. Svaki pokušaj unosa višestrukih e-mail-adresa u pokušaju prijevare ili zloupotrebe bit će diskvalificiran, kao i pokušaj otkupa nagrada, automatiziranih unosa ili pružanja lažnih ili nepravilnih informacija. U slučaju bilo kakvog spora glede provođenja Promocije ili nagrađene nagrade, odluka Polleo Adria d.o.o. je konačna.

Članak 13.

Zahtjevom za nagradu, sudionici potvrđuju da Polleo Adria d.o.o. može zadržati i ažurirati njihove podatke kao i podatke o adresi isporuke koje su bili dostavili, i to isključivo radi provođenja Promocije. Sudionici potvrđuju da Polleo Adria d.o.o. nije odgovorna za neisporuku nagrada kod onih sudionika koji su dostavili netočnu ili nepotpunu adresu i da Polleo Adria d.o.o. neće biti odgovorna za bilo kakve odgode u isporuci nagrada. Isporuke se neće izvršiti na adrese izvan Republike Hrvatske. Nakon isporuke nagrade, prestaje sva odgovornost Polleo Adria d.o.o.. Ulaskom u ovu promociju, sudionici prihvaćaju da se osobni podaci dostavljaju trećoj strani isključivo kako bi se olakšala isporuka nagrade.

Članak 14.

Svi koji sudjeluju u ovoj promociji prihvaćaju ove Uvjete korištenja. GDPR.
https://polleosport.hr/izjava-o-davanju-suglasnosti-za-obradu-osobnih-podataka