BOŽIĆNA IZLOŽBA SLIKA

ADIO ŠKOLO NA KLIZALJKAMA
21 prosinca, 2016
Dolazi Djed Božićnjak
16 prosinca, 2016
DATUM DOGAĐANJA
22.12 - 15.01.2017

U četvrtak, 22.12.2016., u 18h, ne propustite otvaranje Božićne izložbe slika likovne udruge "Art More". Izložba traje sve do 15.01.2017.

IZLAGAČI:

Dubravka Vojnović - Naša poznata slikarica i dizajnerica, članica HULU-Split i HDLU-Zagreb, svojim bogatim opusom, a sada osobito svojom kolorističnom poletom daje naš mediteran, s poveznicom pejsaža i kulturne baštine našeg grada. Sudjelovala na brojnim samostalnim i skupnim izložbama u zemlji i inozemstvu. Realizatorica je u mnogim projektima i TV-emisijama.

Rudi Milat - Rođen je 1960. godine u Splitu, završio je Srednju umjetničku školu, te diplomirao na Umjetničkoj akademiji u klasi prof. Petra Jakelića. Osnivač je i predsjednik ove mlade udruge “Art more”, radi kao prof. likovne kulture. U svojem slikarsko-grafičkom izričaju stvara kombiniranim tehnikama rekompozicije likova žena, uz brodove i more. Poetski spaja likovne priče života i poetiku življenja našeg podneblja. Okupio je svoje članove po raznolikosti likovnog izričaja i afinitetu moru. Svi su tu rođeni, tu žive, žive uz more i za more, te im je određen morski genetski kod.

Goran Kuzmanić - Rođen je 18. svibnja 1980. godine u Splitu. Nakon završene gimnazije u Splitu, upisuje studij računarstva, te potom studij informatičkog menadžmenta na kojem je i danas aktivan. Od 2006. godine radi kao računalni programer. Paralelno s tim, godinama se bavi računalnim dizajnom, web dizajnom, te najomiljenijim hobijem - umjetničkom fotografijom.


KategorijaDOGAĐANJA