LC WAIKIKI
21 svibnja, 2019
Calzedonia
15 rujna, 2019


RADNO VRIJEME:
9 h - 23 h


Restoran Rooftop Tin food&wine smješten je na krovnoj terasi Mall of Split na trećem katu.
Gastro i vinska oaza mjesto je za sve koji vole uživanje u vrhunskoj hrani i vinu, mirnom okruženju i prekrasnom pogledu.
Naša terasa vrhunac je zadovoljstva, gdje se možete opustiti i uživati u veličanstvenom pogledu na povijest Splita (Dioklecijanov akvedukt), stare Salone i klišku tvrđavu.

Omiljeni sushi zalogaji pripremaju se pred gostima i garantiraju svježinu i punoću okusa. Uz sushi po kojem smo prepoznati, nudimo razna mesna i riblja jela, kao i burgere, tjestenine i nadaleko poznate Brajlović ćevape.
U ponudi imamo i razne opcije za vegetarijance i ljubitelje slatkih zalogaja. Gastro tim vrhunskih kuhara predvođen je talentiranim kuharom Matom Đuzelom i uvijek su spremni ispuniti sve Vaše zahtjeve na obostrano zadovoljstvo.
U našoj ponudi imamo i veliku paletu vrhunskih vina iz cijele Hrvatske, predvođenim visokokvalitetnim vinima s otoka Pelješca iz vinarije Matuško.
Kako bi naši gosti osjetili da su dobrodošli i uživali u svakom trenutku, te nam se ponovo vraćali naš tim konobara uvijek je spreman da im osigura vrhunsku uslugu.
To su prepoznali naši stalni gosti koji nam se iz dana u dan vraćaju i to je za nas znak da idemo u pravom smjeru kao cjelokupni TIN TIM.