LC WAIKIKI
21 svibnja, 2019
Calzedonia
15 rujna, 2019


RADNO VRIJEME:
11 - 22 h (pon-ned)


Restoran se već od otvaranja pretvorio u omiljeno okupljalište gurmana i ljubitelja dobrog vina, a svojim povoljnim cijenama je privukao i širu publiku željnu upoznavanja s konceptom ovog objekta. Za novi jelovnik je zadužen talentirani kuhar Marin Ružić koji nam je predstavio neka od jela s novog menija. Iz ponude je istaknuo kvalitetne, odležane steakove s područja Južne Amerike poput Black Angus i Rib Eye steaka koji spadaju u omiljena jela posjetitelja restorana.

Osim odrezaka, tjestenine i burgera po kojima su bili poznati, u ponudu restorana je od nedavno uvršten i sushi koji je iznenadio sve posjetitelje svojom kvalitetom i uobičajeno niskim cijenama ovog jela. Iz restorana su nam otkrili da kod svih jela izrazito paze na kvalitetu sastojaka, a za cijelu priču je bitna i usluga koja vam pruža osjećaj kao da se nalazite kod kuće.