IQOS service point
3 prosinca, 2019
Dicta
9 prosinca, 2019


RADNO VRIJEME: 9–21 h


Proizvodi koje Vam donosi Spa Ceylon, pionir moderne ayurvedske kozmetike na Sri Lanci rezultat su 50 godina iskustva u području prirodnih proizvoda za zdravlje i njegu.

Svi proizvodi načinjeni su samo od najboljih prirodnih sastojaka, uključujući organska esencijalna ulja s našeg tropskog otoka, organski uzgojenu i suncem okupanu svježu aloe veru, terapeutski dokazano čisto ekstra djevičansko kokosovo ulje, soli iz Indijskog oceana bogate mineralima te čuvene ceylonske začine.

Naša precizna proizvodnja i postupci osiguranja kvalitete spajaju tradicionalna znanja o biljkama s modernom dermatološkom znanošću s ciljem očuvanja i pružanja svih blagodati bilja koje se nalaze u našim u potpunosti prirodnim sastojcima koji čine naše visoko učinkovite formule. Spa Ceylon porijeklom sa Sri Lanke, svojim inovativnim konceptom koji objedinjuje drevnu ayurvedsku mudrost , birane prirodne sastojke , vrhunske profesionalne spa rituale i suvremeni dizajn omogućuje kupcima jedinstveni doživljaj luksuznog wellnessa s potpuno prirodnim sastojcima.

Spa Ceylon trenutno proizvodi preko 500 potpuno prirodnih luksuznih ayurvedskih proizvoda za osobnu njegu, make-up i wellness, te kućne arome.

Lepeza proizvoda uključuje prestižne preparate za njegu lica , tijela i kose kao što su: ulja za njegu, hidratantni i umirujući balzami, balzami za usne, ulja za masažu i kupke, šamponi i regeneratori za kosu, esencijalna ulja, sapuni i pilinzi za čišćenje, losioni za tijelo, hranjivi prirodni maslaci za tijelo, maske za lice, gelovi za tuširanje, inovativne maglice za tijelo, preparati za njegu stopala i biljni oblozi.

Također, tu su i brojni proizvodi za stvaranje ugođaja kućnog wellnessa: mješavine kućnih aroma , luksuzne svijeće i biljni čajevi.

Spa Ceylon promiče ekološki prihvatljive proizvode, podržava ljudska prava te se protivi radu djece i testiranju na životinjama. Naši proizvodi ne sadrže alkohol ni sastojke životinjskog porijekla.

Danas je brand prisutan u više od 50 gradova, u 17 zemalja, na gotovo svim kontinentima i uskoro dostiže brojku od 100 otvorenih trgovina i wellness centara diljem svijeta.

Naša splitska, prva brendirana Spa Ceylon trgovina u Hrvatskoj i ovom dijelu Europe, ujedno je 97. po redu otvorena u svijetu.

U višestruko nagrađivanom asortimanu brenda posljednja u nizu nagrada pripala je liniji proizvoda Virgin Coconut, kao najboljem novom proizvodu za njegu kože. Luksuzna ponuda inovativne linije Sleep u posljednje četiri godine dobitnik je brojnih međunarodnih priznanja i višestruki je pobjednik na dodjeli nagrada World Luxury Spa Awards.

Uvjereni smo da će i hrvatski kupci prepoznati kvalitetu prirodnih proizvoda sa Šri Lanke te uživati u vrhunskom doživljaju luksuznog kućnog wellnessa kojeg pruža SPA CEYLON!

Poklonite svome tijelu luksuz prirode. Spa Ceylon!


KategorijaLJEPOTA I ZDRAVLJE