LULU Gold
14 lipnja, 2020
H&M logo
H&M
14 rujna, 2020


RADNO VRIJEME: 9–21 h


Skechers – tenisice i obuća za cijelu obitelj

Američki brend osnovan je 1992. godine i brzo je osvojio modne zaljubljenike diljem svijeta, uključujući i Hrvatsku. U posljednjim godinama, Skechers brend obuće eksponencijalno raste i pozicionirao se kao lider u sportskoj i modnoj obući, s posebnim naglaskom na tenisicama. Skechers tenisice ističu se po udobnosti i inovacijama. Gotovo sva Skechers obuća opremljena je s memorijskom pjenom koja pruža bolju potporu stopalu i udobnost tijekom nošenja tenisica. Važna tehnologija uključuje i Skechers Arch Fit, koji podržava svod stopala i omogućuje uklonjive potporne uloške za udobnije hodanje. Posebno treba istaknuti i Skechers Slip-In tehnologiju, koja omogućava obuću bez vezica, olakšavajući brzo i jednostavno obuvanje.

Osim modela Skechers Arch Fit i Skechers Slip In, možete birati i između mnogih jednostavnih modela ženskih Skechers tenisica s mrežicom, koje dišu, udobne su, a istovremeno su dovoljno elegantne i jednostavne, posebno zbog lijepih boja, bijele, crvene i bež, tako da ih možete nositi i uz sofisticiraniju odjeću. Skechers obuća prikladna je kako za ljeto s njihovim sandalama, japankama i natikačima, tako i za zimu.

Muške Skechers tenisice također su prikladne za razne prigode, a možete birati između različitih modela s različitim tehnologijama, kao što su Skechers Arch Fit i Skechers Slip ins, izrađenih od različitih materijala, od kože do platnenih sportskih cipela, u različitim bojama i kombinacijama boja. Dostupni su i muški Skechers sandali, japanke i natikači koji su odličan izbor za ljetnu sezonu.

Koja majka nije tražila dječju sportsku obuću Skechers s lampicama? Skechers nudi brojne dječje modele tenisica s lampicama. Također, u ponudi Skechers za djecu možete pronaći gležnjače, visoke tenisice, ali i sandale i natikače za ljeto.

Najtraženi i najpopularniji model, ne smijemo zaboraviti, su Skechers Uno tenisice, koje su dostupne za cijelu obitelj, dakle i za muškarce, žene i djecu.

Pregledajte bogatu ponudu Skechers tenisica i ostale obuće, i odaberite svoj novi par Skechers Uno, Skechers Arch Fit, Skechers Slip Ins, Skechers Bobs ili bilo koji drugi model iz ove zaista široke kolekcije.


KategorijaObuća