Gastro Ribarnica Brač
6 svibnja, 2021
Charm silver
20 kolovoza, 2021


RADNO VRIJEME: 08:00 - 21:00 h


Od 2002. godine kada je osnovana, tvrtka Purex bavi se proizvodnjom, preradom i distribucijom pilećeg i purećeg mesa. Iskren, ispravan i zdrav način proizvodnje mesa najveća je posebnost i konkurentska prednost. Purex svoje vrijednosti temelji na dobrobiti životinja, prirodnih procesa i hranidbi životinja koja isključuje otrovne dodatke uobičajene u industrijskoj proizvodnji mesa poput antibiotika, hormona i antiparazitika. Rezultat takvog pristupa je zdravo, nekontaminirano meso koje predstavlja izraziti nadstandard u kvaliteti i jedinstven primjer uzgoja ne samo u Hrvatskoj, već i rijedak u Europi.

Purex predstavlja stvarni primjer tvrtke koja vlastitom proizvodnjom dokazuje da je uzgoj bez štetnih tvari za zdravlje ljudi itekako moguć.

Tvrtka Purex d.o.o. sa sjedištem u Hrvacama, ima peradarnike na širem sinjskom području, a u Hrvacama je pogon u kojemu se meso obrađuje i priprema za prodaju. Svoje proizvode Purex prodaje najvećim dijelom kroz vlastiti maloprodajni lanac koji pokriva šire zagrebačko područje, te područje Splita i okolice.


KategorijaGASTRO I USLUGE