ZA BOŽIĆ POKLONI INTIMISSIMI

NERADNA NEDJELJA
8 prosinca, 2023
TEZENIS party look
7 prosinca, 2023
DATUM AKCIJE
06.12.2023.


RADNO VRIJEME: 09.00-21.00
, dezinfekcija 14.00-15.00


Za Božić pokloni INTIMISSIMI


Približava nam se najsvečanije doba godine. I ovu sezonu Intimissimi nudi putovanje u kolekciju Jesen-Zima 23/24 posvećenu božićnom razdoblju, otkrivajući najprofinjenije donje rublje, udobne i tople pidžame te sofisticirane bodije u punom party raspoloženju.
Božićna kampanja priča je o putovanju Intimissimi žena koje u elegantnom donjem rublju dijele svečane trenutke i uzbuđenja, buđenja u božićno jutro, razmjene poklona, zajedničke tradicionalne svečane večere ili priprema za zabave za kraj godine. Zvijezda kampanje je donje rublje, dostupno u klasičnoj crvenoj boji, ali i crnoj i ponoćno plavoj, ukrašeno dragocjenom čipkom i kamenčićima te prožeto senzualnošću.

Svjetlucavi rubovi i lureks detalji daju dodatnu svjetlost baršunastoj liniji koja dolazi u ponoćno plavoj i crnoj boji i predstavlja najluksuzniji izbor u kolekciji. Uz donje rublje, Intimissimi je osmislio liniju bodija, savršenih party lookova za blagdansku sezonu. Odjevne predmete karakteriziraju duboki dekoltei, zanimljivi prozirni izrezi ili dodaci ukrašeni draguljima, plemenite tkanine poput lamea i satena ili prozirnog tila i materijala s efektom kože, u tamnoj i elegantnoj paleti boja crne, plave i smeđe.

Svečanu kolekciju upotpunjuje izbor Intimissimi pidžama. Mekane, tople i udobne, pidžame iz kolekcije kombiniraju udobnost i stil; od klasičnih kompleta muškog kroja u crvenom ili plavom tartanu sve do jacquard uzoraka i dodataka savršeno usklađenih s božićnim duhom. Božićna kolekcija Intimissimi bogata je, senzualna i ugodna, savršena za darivanje drugih ili za počastiti sebe, s luksuznim opcijama za sve prilike, odražavajući bezvremensku privlačnost marke.

KategorijaAKCIJE