Dječji modni show!

#MALLVASDARUJE – Slikaj se na selfie pointovima i osvoji 500 kn.
3 ožujka, 2017
SVIJET ČAJA – Praline i Kava Prvoklasnog Zrna
21 veljače, 2017

Dragi roditelji prijavite svoje mališane za sudjelovanje u dječjem top model partyju u centru Mall of Split!

U sklopu rođendanske proslave centar Mall of Split pripremio je nezaobilazan modni događaj! Kako izgleda dječji top model party i tko sudjeluje u kreiranju modnog showa? Kakav je doživljaj prošetati modnom pistom i crvenim tepihom dok su oči gledatelja, svjetla reflektora i objektivi fotografa na tebi kao fotomodelu? O čemu ovisi odabir modne kreacije i kako ju kombinirati uz šminku i frizuru? Što se dešava iza kulisa revije, u backstageu? Kakav je osjećaj u ulozi voditelja moderirati modnom revijom? Odgovore na ova zanimljiva pitanja vaši će mališani saznati na pravoj dječjoj modnoj reviji! Stoga centar Mall of Split poziva sve male, ali i velike obožavatelje mode na dječji top model party! Prijavite svoje mališane za sudjelovanje u pravoj modnoj poslastici u kojoj će postati manekeni i manekenke, frizeri, modni dizajneri, vizažisti i šminkeri, fotografi, tehničari i voditelji!

Kako izgleda ovaj veseli i otkačeni modni spektakl?

Zasigurno ne kao 'klasična' modna revija jer su glavni junaci klinci i klinceze! Prije modne revije potrebno je urediti male manekenke i manekene za šetnju modnom pistom radi čega se postavljaju korneri za šminkanje, friziranje, modni dizajn i styling u kojima mališani, raspoređeni po ulogama, sudjeluju u pripremi revije. U svakom odjeljku mališani su pod nadzorom animatorice koja brine o njima, pomaže im te ih usmjerava kroz igru. Tako se mali manekeni prema dogovorenom rasporedu šminkaju i friziraju pri čemu je šminka blaga i jednostavna, a frizurice vesele, djelomično nakovrčane pomoću figara, zavezane u rep ili pletenice, s obiljem šljokica. Odjeljak za modni dizajn posebno je razigran – materijale od tila i modne dodatke kao što su torbice, remeni, naočale, nakit, štiklice, kape, šeširići, šalovi, marame – potrebno je kreativno posložiti i kombinirati! Nakon toga mali modni dizajneri oblače modele u ovako pripremljene kreacije. Dok se u backstageu priprema revija, jednako je zanimljivo i na modnoj pisti jer su djeca-tehničari uključeni u slaganje i dekoriranje piste (razglas, svjetlosni efekti) uz upute, pomoć i nadzor animatora. Nakon što je scenografija postavljena i modeli pripremljeni, kreće top model party!

Na modnoj pisti mala voditeljica moderira zanimljiv program tijekom kojeg manekeni i manekenke dvaput izlaze na pistu – prvi put u sportskoj, a drugi put u svečanoj kombinaciji. Mali fotomodeli zablistat će na crvenom tepihu, uz male dizajnere, stiliste, frizere, tehničare, dekoratere, koordinatore i fotografe te će na kraju svi redom biti nagrađeni diplomom te prigodnim darom, baš kao na 'pravoj' reviji! Naravno, sve će to popratiti gromoglasni pljesak njihovih roditelja i članova rodbine koji će ih podržati iz publike. Zasigurno nezaboravno modno iskustvo za vaše mališane!

Modna revija održat će se u subotu, 4. ožujka, od 15.30 do 16.30 sati, i u nedjelju, 5. ožujka, od 15 do 16 sati, na Trgu Marjan u prizemlju centra Mall of Split. U reviji sudjeluje tridesetero djece u dobi od 5 do 12 godina, a mogu odabrati sljedeće uloge: Tehničar (2 mališana) Voditelj (2 mališana) Modni dizajner (4 mališana) Šminker (2 mališana) Frizer (2 mališana) Fotograf (3 mališana) Maneken (13 mališana) Dekorater/koordinator (2 mališana). Prijave za sudjelovanje vaših mališana možete poslati u inbox facebook stranice Mall of Split, s napomenom da navedete ulogu za koju prijavljujete svog mališana i u kojem terminu (subota ili nedjelja). Također je važno djecu dovesti na mjesto događanja pola sata prije samog početka modnog showa. Molimo roditelje koji svoju djecu prijavljuju za ulogu modela da ih obuku u jednostavne majice i tajice, najbolje u crnoj boji kako bi što efektnije izgledali u zadanim odjevnim kombinacijama. Sudjelovanje u modnom showu je besplatno.