Deichmann
13 svibnja, 2016
Hrvatska Lutrija
13 svibnja, 2016


RADNO VRIJEME: 9–21 h


U trgovini FIVE STAR FASHION možete pronaći svjetski poznate modne marke poput: GANT, Barbour, Polo Ralph Lauren, Vilebrequin i Sebago. Svi članovi CM DELTA loyalty programa imaju zagarantirani popust u iznosu od minimalno 5% pri svakoj kupnji.

GANT je lifestyle brand američke sportske odjeće koji nudi suvremenu visoko-kvalitetnu modernu odjeću. Vrijednosti tvrtke temelje se na autentičnoj američkoj baštini Istočne obale koja datira od osnutka GANTA 1949. godine u New Havenu u SAD-u. Od tada se brand dodatno razvijao pod europskim utjecajem, a danas je prisutan u više od 60 zemalja svijeta, s višeod 500 trgovina i 4000 odabranih trgovaca. Kolekcije sadrže odjeću za muškarce, žene i djecu. Osim toga, GANT potpisuje satove, obuću, naočale, parfeme, donje rublje i pokućstvo.

Priča o Barbouru započela je 1894. godine u South Shieldsu. Barbourove klasične voštane jakne njihov su prepoznatljivi proizvod te se i dalje ručno proizvode u tvornici u Simonsideu. Riječ je o proizvodima izuzetne kvalitete.

Sebago je poznati američki brand obuće, osnovan 1946. godine, a odlikuju ga ručni rad, autentičan stil i bezvremenski dizajn. U ponudi je asortiman ženskih i muških, kako sportskih, tako i klasičnih modela.

Vilebrequin je luksuzni brand kupaćih kostima, osnovan u Francuskoj, točnije, u Saint-Tropezu 1971. godine. Inspiriran je svijetom jedrenja, te prepoznaljiv po jedinstvenim uzorcima i živopisnim printovima.

KategorijaModa i Modni dodaci