Home&Cook
29 rujna, 2022
Joie
4 studenoga, 2022


RADNO VRIJEME: 9–21 h


Dobrodošli u MAGIC BABY!

Briga o bebi predstavlja najuzbudljivije razdoblje života svakog roditelja te iskustvo koje se pamti cijeli život. Naša je vizija biti vaš omiljeni suputnik na putu da za svoju bebu birate beskompromisno najbolje i najsigurnije.

Surađujemo sa svjetski poznatim brandovima, a našu bogatu ponudu neprestano upotpunjujemo novim kolekcijama, prateći svjetske trendove i inovacije na tržištu dječje opreme, a prije svega osluškujemo potrebe majki i djece, s kojima želimo dijeliti zajedničke trenutke odrastanja.

Prvi smo zastupnici dječje opreme na području Hrvatske s preko 30 godina iskustva, a našim vjernim kupcima želimo zahvaliti na svim čarobnim trenucima i povjerenju koje ste nam ukazali ovaj dugi niz godina. Želimo i dalje biti vaš vjeran partner i prvi odabir za bebe i djecu od 0-5 godina.

Posjetite nas na 2. katu Mall of Splita te pronađite veliki izbor dječjih kolica, kompleta kolica, hranilica, autosjedalica, njihaljki, vrtića, nosiljki, kolijevki, putnih krevetića, posteljina, igračaka i još mnogo toga što će vam sigurno zatrebati u prvim godinama roditeljstva. Pratite nas na društvenim mrežama gdje redovito objavljujemo novitete, pogodnosti koje smo za vas pripremili, kao i sva ostala događanja.

Čekamo vas već danas!

E-mail: magic.baby36@baby-shop.hr

Facebook: https://www.facebook.com/MagicBabyShop

Instagram: @magicbabyhrvatska

KategorijaDjeca