Burger King
23 studenoga, 2017
Pepco
11 prosinca, 2017


RADNO VRIJEME: 11:00 - 24:00


CINESTAR 4DX MALL OF SPLIT dobio je nagradu za NAJBOLJE NOVOIZGRAĐENO KINO U EUROPI - ICTA NAGRADA 2018. (International Cinema Technology Association)!

Kino ima 9 kino dvorana, od kojih jednu 4DX i jednu eXtreme dvoranu, što će ga čini najvećim kinom u Dalmaciji. Također, u potpunosti je opremljeno Barco laserskim projektorima.

Sve dvorane su opremljene vrhunskom laserskom tehnologijom i gledateljima osiguravaju pravi užitak gledanja filma na wall-to- wall platnima, uz laserske projektore i JBL i Crown zvučni sustav. Potpuna digitalizacija omogućila je da se udovolji i najzahtjevnijim ljubiteljima kina. Oni željni nove dimenzije zabave, mogu se upustiti u RealD 3D pustolovinu ili se prepustiti ekstremnom doživljaju filma uz eXtreme - što znači da garantira doživljaj filma na većem platnu uz jači zvuk i jači doživljaj, naravno uz laserske projekcije, ali i najudobnija sjedala.

Svih devet dvorana su prostrane i udobne, odlikuju se amfiteatarski raspoređenim sjedalima, postoljima za odlaganje čaša ili kokica, a posebnu ponudu čine tri vrste luksuznih sjedala: ljubavna sjedala koja zauzimaju 20% ukupnog kapaciteta svake dvorane i to su idealna mjesta za zaljubljene jer parovi imaju više prostora te nemaju pregradu kao regular sjedala. U CineStaru 4DX Mall of Split nalaze se i LOVE BOX sjedala, koja doživljaj čine privatnijim i opuštenijim te kinoiskustvo podižu na sasvim novu razinu.

U dvoranama se nalaze i specijalizirano dizajnirana VIP RELAX sjedala. VIP RELAX su poboljšana verzija dosadašnjih VIP sjedala, većih su dimenzija od klasičnih, naslon je pomičan, izvedena su u koži, a osim mjesta za odlaganje pića imaju i mali stolić te oslonac za noge.

Posjetiteljima su ponuđene prepoznatljive usluge CineStara, poput Moja CineSrijeda- najpovoljniji dan u tjednu, Matineje i Obiteljski paket, proslava rođendana, loyalty program koji omogućava uštede i kupovinu ulaznica online, kao i najudobnija sjedala od kojih su posebno atraktivna ljubavna, Love Box i VIP RELAX sjedala, besplatan parking i još mnogo toga.

Dodatno, posjetitelji mogu uživati i u Cinema Baru jedinstvenog i modernog dizajna, a djecu očekuju čak dvije dječje rođendaonice!

Cinema Bar - priznati dizajnerski dvojac Franjić - Šekoranja s kojim smo već surađivali na projektu Kaptol Boutique Cinema, dizajnirao je ovaj prekrasan bar na samom ulazu, kao predsoblje kinu. ​U našem Cinema Baru naručite finu i mirišljavu kavu u svako doba dana, a toplo vam preporučujemo i našu vinsku kartu. Mnoštvo različitih boja i okusa naći ćete u zanimljivim koktelima, a zanimljiva ponuda craft piva osvježit će i zaintrigrati svako nepce. U Cinema baru mislili smo i na pušače, pa postoji zasebna prostorija namijenjena pušačima.

4DX DVORANA- Jedini pravi 4DX doživljaj!

CINESTAR 4DX MALL OF SPLIT jedinstveno je kino i po 4DX formatu- najsuvremenijoj tehnologiji koja gledatelju donosi potpuno kino iskustvo unaprjeđujući gledanje filma prema tome da gledatelji postanu dio filma. 4DX dvorana je treća dvorana ove tehnologije u Hrvatskoj (Zagreb, Rijeka). Rezultat je ekskluzivne suradnje sa svjetskim liderom u 4DX tehnologiji - CJ4DX čiji se 4DX sistem nalazi u preko 400 multipleksa diljem svijeta tj. u 50 zemalja uključujući i Hrvatsku. Filmove svih svjetskih studia moći će te pogledati u 4DX formatu u dvorani 2. 4DX sustav koristi 4DX pokretna sjedala koja su programirana da se pomiču i vibriraju tijekom 4DX predstava u kombinaciji s 15 specijalnih ambijentalnih efekata uključujući:

• Ljuljanje
• Pokret naprijed/natrag
• Vibracija sjedišta
• Vibracija naslona
• Škakljanje
• Zrak u lice
• Vjetar
• Mjehurići
• Svjetlo
• Miris
• Voda
• Magla
• Zrak
• Kišna oluja
• Snijeg - ekskluzivno u Splitu

BUDI I TI DIO AKCIJE UZ 4DX!

KategorijaGastro i Usluge