Burger King
23 studenoga, 2017
Pepco
11 prosinca, 2017


RADNO VRIJEME: 11:00 - 24:00


OD 22. STUDENOG – PRVA SCREENX DVORANA U HRVATSKOJ STIŽE U CINESTAR MALL OF SPLIT!

CINESTAR 4DX MALL OF SPLIT dobio je nagradu za NAJBOLJE NOVOIZGRAĐENO KINO U EUROPI - ICTA NAGRADA 2018. (International Cinema Technology Association), a od 22. studenog postaje prvo kino u Hrvatskoj sa ScreenX dvoranom!

Kino ima 9 kino dvorana, od kojih jednu 4DX, jednu eXtreme dvoranu i od 22. studenog prvu ScreenX dvoranu u Hrvatskoj, što ga čini najvećim kinom u Dalmaciji. Također, u potpunosti je opremljeno Barco laserskim projektorima.

Sve dvorane su opremljene vrhunskom laserskom tehnologijom i gledateljima osiguravaju pravi užitak gledanja filma na wall-to- wall platnima, uz laserske projektore i JBL i Crown zvučni sustav. Potpuna digitalizacija omogućila je da se udovolji i najzahtjevnijim ljubiteljima kina. Oni željni nove dimenzije zabave, mogu se upustiti u RealD 3D pustolovinu ili se prepustiti ekstremnom doživljaju filma uz eXtreme - što znači da garantira doživljaj filma na većem platnu uz jači zvuk i jači doživljaj, naravno uz laserske projekcije, ali i najudobnija sjedala.

Svih devet dvorana su prostrane i udobne, odlikuju se amfiteatarski raspoređenim sjedalima, postoljima za odlaganje čaša ili kokica, a posebnu ponudu čine tri vrste luksuznih sjedala: ljubavna sjedala koja zauzimaju 20% ukupnog kapaciteta svake dvorane i to su idealna mjesta za zaljubljene jer parovi imaju više prostora te nemaju pregradu kao regular sjedala. U CineStaru 4DX Mall of Split nalaze se i LOVE BOX sjedala, koja doživljaj čine privatnijim i opuštenijim te kinoiskustvo podižu na sasvim novu razinu.

U dvoranama se nalaze i specijalizirano dizajnirana VIP RELAX sjedala. VIP RELAX su poboljšana verzija dosadašnjih VIP sjedala, većih su dimenzija od klasičnih, naslon je pomičan, izvedena su u koži, a osim mjesta za odlaganje pića imaju i mali stolić te oslonac za noge.

Posjetiteljima su ponuđene prepoznatljive usluge CineStara, poput Moja CineSrijeda - najpovoljniji dan u tjednu, Matineje i Obiteljski paket, proslave rođendana, loyalty program koji omogućava uštede i kupovinu ulaznica online, kao i najudobnija sjedala od kojih su posebno atraktivna ljubavna, Love Box i VIP RELAX sjedala, besplatan parking i još mnogo toga.

Dodatno, posjetitelji mogu uživati i u Cinema Baru jedinstvenog i modernog dizajna, a djecu očekuju čak dvije dječje rođendaonice!

4DX DVORANA - Jedini pravi 4DX doživljaj!

CINESTAR 4DX MALL OF SPLIT jedinstveno je kino i po 4DX format - najsuvremenijoj tehnologiji koja gledatelju donosi potpuno kino iskustvo unaprjeđujući gledanje filma prema tome da gledatelji postanu dio filma. 4DX dvorana je treća dvorana ove tehnologije u Hrvatskoj (Zagreb, Rijeka). Rezultat je ekskluzivne suradnje sa svjetskim liderom u 4DX tehnologiji - CJ4DX čiji se 4DX sistem nalazi u preko 400 multipleksa diljem svijeta tj. u 50 zemalja uključujući i Hrvatsku. Filmove svih svjetskih studia moći će te pogledati u 4DX formatu u dvorani 2. 4DX sustav koristi 4DX pokretna sjedala koja su programirana da se pomiču i vibriraju tijekom 4DX predstava u kombinaciji s 15 specijalnih ambijentalnih efekata uključujući:

• Ljuljanje

• Pokret naprijed/natrag • Vibracija sjedišta
• Vibracija naslona
• Škakljanje

• Zrak u lice • Vjetar
• Mjehurići • Svjetlo

• Miris • Voda • Magla • Zrak

• Kišna oluja
• Snijeg - ekskluzivno u Splitu BUDI I TI DIO AKCIJE UZ 4DX!

SCREENX – Kino bez granica!

CINESTAR VAM EKSKLUZIVNO PREDSTAVLJA SCREENX – OD 22. STUDENOG U CINESTARU MALL OF SPLIT.

ScreenX je prvi svjetski multi-projekcijski kino format u kojem je platno prošireno lijevo i desno od centralnog dijela što gledatelju omogućuje 270 stupnjeva panoramskog doživljaja filma. Takozvano “kino bez granica” za posjetitelja predstavlja gledanje filma izvan uobičajenih okvira i doživljaj koji će još dugo pamtiti.

ScreenX donosi novu razinu uživljavanja i pripovijedanja filmskoj publici. Tehnologija iz godine u godinu ide korak naprijed, CineStar vjerno prati sve svjetske novitete i u Hrvatsku donosi one najbolje. Uz već postojeći 4DX i IMAX®, ljestvicu pomiče najnovijim formatom koji će prvo upoznati publika u Splitu, a uskoro i u Zagrebu. Hrvatska će na taj način ući u ScreenX obitelj koja broji 67 zemalja, više od 360 kino dvorana i preko 70 000 sjedala.

Gledajući film u ScreenX-u, posjetitelj je u središtu slike i time se postiže ekspanzivno panoramsko iskustvo gledanja. Korištenjem bočnih zidova kina i njihovim pretvaranjem u produžetak glavnog platna, priča se prenosi uvjerljivije, što rezultira dodatnim „uvlačenjem“ publike u film. CineStar koristi najnapredniju WallScreen tehnologiju s više svjetline i većim spektrom boja na bočnim zidovima. ScreenX tako intenzivira doživljaj filma, a vrijeme projiciranja tog posebnog efekta od 270 stupnjeva razlikuje se od naslova do

naslova. Odabir scena radi se vrlo ciljano kako bi bilo koji trenutak, od onog emotivnog ili akcijskog, doživio svoju punu snagu i izazvao još veći efekt koristeći bočna platna.

Za potrebe projekcije u ovom formatu koristi se više dodatnih projektora uključujući strop dvorane, proširujući film na bočne stijenke dvorane. Na taj način scene zauzimaju veći dio vidnog polja koje osvaja publiku kroz uvećanu perspektivu i s više vizualnog sadržaja. Osim proširenog platna i dodatnih projektora, dvoranom su strateški postavljeni i audio sustavi i zvučnici za još bolji auditivni doživljaj. Inovativna tehnologija ScreenX-a senzacija je za sve ljubitelje sedme umjetnosti i kina.

Jedan od prvih naslova koje će publika moći gledati u ovom formatu su “Marveli”, a od 23. studenog i povijesni akcijski spektakl Ridleya Scotta “Napoleon”. Od četvrtka, 7. prosinca, na program novog formata dolazi i čudesni božićni film za cijelu obitelj “Wonka”, a od 21. prosinca zavladat će “Aquaman i izgubljeno kraljevstvo” – nastavak jednog od najuspješnijih DC filmova svih vremena. Publika će moći gledati i neke starije filmove u ovom novom formatu kao što su horor “Časna II” ili SF atrakcija “Kreator“.

CINEMA BAR

Priznati dizajnerski dvojac Franjić-Šekoranja dizajnirao je ovaj prekrasan bar na samom ulazu, kao predsoblje kinu. U Cinema Baru naručite finu i mirišljavu kavu u svako doba dana, a toplo vam preporučujemo i vinsku kartu. Mnoštvo različitih boja i okusa naći ćete u zanimljivim koktelima, a zanimljiva ponuda craft piva osvježit će i zaintrigrati svako nepce. U Cinema baru mislili su i na pušače, pa postoji zasebna prostorija namijenjena pušačima.

KategorijaGastro i Usluge