Heraldi
11 ožujka, 2024
4F
27 ožujka, 2024

  • MARJAN [0]

  • +385 91 615 6110

  • trgovina-split-mall@vitapur.hr

  • https://www.vitapur.hr/prodajna-mjesta/

RADNO VRIJEME: 9–21 h


Vitapur je brend kvalitetnih proizvoda za spavanje, kuhanje, putovanja, raznih proizvoda za vaše slobodno vrijeme i obitelj. Misija i strast Vitapura proizlaze iz stvaranja boljeg života i izrade prvoklasnih proizvoda, bez kompromisa, kada su u pitanju kvaliteta i inovacija.

Vitapur najviše pažnje posvećuje vama, cijenjenim partnerima i kupcima, vašim potrebama i željama. Neprestano prati nove trendove na globalnim tržištima i tu je da podigne svijest o važnosti boljeg života neprestano stvarajući načine da svijet učini ugodnijim mjestom.

Vitapurova misija je razvijati proizvode koji će vam omogućiti maksimalno kvalitetan život. Uz Vitapurove proizvode za dom živjet ćete mnogo bolje i zdravije jer vas očekuje sjajan asortiman kvalitetnih proizvoda za spavanje, za pripremu zdravih namirnica i ukusne hrane, kao i asortimana za opušteno vrijeme u kupaonici, te bogata ponuda proizvoda za opuštajuće vrijeme u dnevnoj sobi.

Bilo da trebate novu spavaću sobu, moderno posuđe, kvalitetnu dječju sobu ili nešto za svoju kupaonicu, iz mjeseca u mjesec očekuju vas i posebne akcije i popusti po preporuci stručnog osoblja. Plaćanje u Vitapuru je jednostavno i brzo na rate kreditnim karticama i/ili gotovinom.

Za ugodniji i kvalitetniji život posjetite Vitapur trgovinu jer upravo najviše pažnje uputit će baš vama, kupcima i vašim potrebama i željama. 

KategorijaDom i ostalo