H&M logo
H&M
14 rujna, 2020
Lacoste
12 veljače, 2021

Varteks je vodeća hrvatska modna kompanija u segmentu proizvodnje i prodaje odjeće, osnovana 1918. godine. U svojoj stoljetnoj tradiciji mijenjali smo se i razvijali prema potrebama tržišta i kupaca, istovremeno zadržavajući svoju kvalitetu i prepoznatljivost.

Dizajn i povjerenje u kvalitetu su najvažniji elementi za kupovinu. Utočište takvih vrijednosti za modernog i osviještenog kupca je Varteks, jer već dugo slovimo kao sinonim za kvalitetu i klasičnu eleganciju. Na našim prodajnim mjestima, možete pronaći moderno dizajnirane kolekcije muških i ženskih kaputa, odijela i ostalu poslovnu odjeću izrađenu iz vrhunskih tkanina kao što su Loro Piana, Marzotto, Angelico, Botto Guiseppe, Paulo de Oliveira, TG di Fabio. Velika je prednost što u Varteksu možete kupiti sako i hlače iz iste tkanine u različitim veličinama i tako iskombinirati odijelo koje vam savršeno odgovara. Pored formalnih kolekcija kod nas možete pronaći veliki izbor casual modela za svakodnevne prilike.

Male, tematski zaokružene ženske capsule kolekcije pružaju mogućnost savršenih mix & match kombinacija za svaku ženu i svaku priliku.

Za modne znalce koji žele nešto više ili drugačije, razvili smo ekskluzivnu liniju šivanja po mjeri za muškarce Made to measure by Varteks.

Varteksova odjeća i dizajn prepoznati su među generacijama kao simbol vrhunske kvalitete.


KategorijaModa i modni dodaci