Zlatarna Sam
24 ožujka, 2016
Caffe bar Strada
25 ožujka, 2016


RADNO VRIJEME: 9:00 - 22:00


Naša misija je jednostavna – pružiti djeci posjetitelja trgovačkih centara nezaboravno iskustvo zabave. Vjerujemo da je igra ključna za razvoj djece, stoga smo stvorili okruženje u kojem se djeca mogu sigurno igrati, istraživati i družiti s vršnjacima. Naš tim stručnih animatora brine o sigurnosti i dobrobiti djece, osiguravajući da svaki posjet Twister Fun Parku bude ne samo zabavan, već i edukativan.

Naša igraonica je opremljena različitim interaktivnim i kreativnim sadržajima koji potiču dječju maštu i razvoj vještina. Djeca mogu istraživati labirinte, penjati se na penjalice, skakati na trampolinima, spuštati se niz tobogane i još mnogo toga. Također, nudimo organizaciju rođendanskih zabava i posebnih događanja, prilagođavajući se željama i potrebama naših klijenata.

Dugogodišnjim iskustvom rada s djecom uz stručne animatore, pomnim planiranjem sadržaja igraonice s naglaskom na sigurnost djece u svim aspektima, kontinuiranim osluškivanjem dječjih interesa i praćenjem trendova opremanja prostora – ponosno stojimo ispod slogana “Moja najdraža igraonica”.

Sa zadovoljstvom vas obavještavamo da smo u novu 2024. godinu ušli noseći prestižni certifikat "Odabrale mame 2024.".

Ovaj certifikat predstavlja posebnu čast i priznanje koje dodjeljuju majke, poznate po svojoj iznimnoj osjetljivosti i pažljivom pristupu prilikom ocjenjivanja proizvoda i usluga. Twister igraonica se sada ponosno pridružuje obitelji poznatih brandova koji su već ocijenjeni prema kriterijima koje majke smatraju ključnima pri odabiru proizvoda ili usluga.

Mame su ocjenjivale Twister igraonicu prema sljedećim kriterijima:

1. Zadovoljstvo korištenim proizvodom ili uslugom: Twister igraonica je dobila visoke ocjene za pružanje izuzetnog iskustva i radosti djeci, čime smo zadovoljstvo korisnika postavili na visoku razinu.

2. Karakteristike proizvoda ili usluge:Majke su prepoznale kvalitetu, inovativnost atrakcija i sadržaja u Twister igraonici, ističući ih kao izvanredne u usporedbi s drugim sličnim ponudama.

3. Procijenjena vrijednost za uloženi novac: Twister igraonica je dobila pohvale za pružanje iznimne vrijednosti za novac, pružajući istovremeno sigurno i uzbudljivo okruženje za djecu.

4. Namjera preporuke proizvoda ili usluge: Majke su izrazile jasnu namjeru preporučivanja Twister igraonice drugim obiteljima, što svjedoči o visokoj razini zadovoljstva i povjerenja.


KategorijaDjeca