Zlatarna Sam
24 ožujka, 2016
Caffe bar Strada
25 ožujka, 2016


RADNO VRIJEME: 9:00 - 22:00


Twister - moja najdraža igraonica! =)


Čuvaonica, rođendaonica, zabava! Mađioničari i animatori! =)

Vrata va​m otvara nova najzabavnija moderna dječja igraonica, čuvaonica, pozivamo vas na rođendanske proslave, kreativne radionice i još mnoga vesela iznenađenja!

Twister dječja igraonica zaslužno je dobila prestižni certifikat "Odabrale mame 2024.".

Ovaj certifikat predstavlja posebnu čast i priznanje koje dodjeljuju majke, poznate po svojoj iznimnoj osjetljivosti i pažljivom pristupu prilikom ocjenjivanja proizvoda i usluga.

Mame su ocjenjivale Twister igraonicu prema sljedećim kriterijima:

1. Zadovoljstvo korištenim proizvodom ili uslugom: Twister igraonica je dobila visoke ocjene za pružanje izuzetnog iskustva i radosti djeci, čime smo zadovoljstvo korisnika postavili na visoku razinu.

2. Karakteristike proizvoda ili usluge:Majke su prepoznale kvalitetu, inovativnost atrakcija i sadržaja u Twister igraonici, ističući ih kao izvanredne u usporedbi s drugim sličnim ponudama.

3. Procijenjena vrijednost za uloženi novac: Twister igraonica je dobila pohvale za pružanje iznimne vrijednosti za novac, pružajući istovremeno sigurno i uzbudljivo okruženje za djecu.

4. Namjera preporuke proizvoda ili usluge: Majke su izrazile jasnu namjeru preporučivanja Twister igraonice drugim obiteljima, što svjedoči o visokoj razini zadovoljstva i povjerenja.


KategorijaDjeca