SAJAM VJENČANJA

TWISTER Winter Camp!
6 siječnja, 2017
Dječji doček Nove godine na Klizalištu
29 prosinca, 2016
DATUM DOGAĐANJA
21.01. i 22.01.2017.

Deveti put zaredom Sajam vjenčanja otvorit će svoja vrata u Splitu, 21. i 22. siječnja, u novom prostoru trgovačkog centra Mall of Split. Osim u raznovrsnoj ponudi brojnih izlagača, posjetitelji splitskog Sajma vjenčanja uživat će i u četiri modne revije etabliranih dizajnera, modnih kuća i salona vjenčanica, kao i u mnogobrojnim popratnim sadržajima poput cvjetnih radionica, degustacija torti i slastica te vrijednim nagradama u humanitarnoj tomboli i sajamskim popustima.

Sajam vjenčanja u centru Mall of Split nudi samo najbolje iz svijeta vjenčanja

Devetnaest godina tradicije dokaz je uspješnosti i kvalitete projekta koji s velikom ljubavlju tvrtka Adria Media Zagreb organizira u četiri grada u Hrvatskoj: Opatiji, Osijeku, Splitu, i Zagrebu. Vjenčanja su prilika mladencima da pokažu kako su kao par odabrali novi smjer, obiteljima i prijateljima da podrže odluku dvoje ljudi, a profesionalcima unutar vjenčane industrije da dokažu koliko su odlični u onome što rade. Stoga splitski Sajam vjenčanja i ove godine obiluje kreativnim idejama, pozitivnom energijom i druženjem pa ne sumnjamo kako će biti odličan izbor budućim mladencima prilikom kreiranja vjenčane svečanosti. Sajam vjenčanja nastavlja podržavati i nacionalni humanitarni projekt Palčić gore! kojim se nastoji ukazati na potrebe, probleme i posljedice s kojima se susreću prijevremeno rođena djeca i njihovi roditelji. U suradnji s udrugom Palčići i izlagačima sajma svi posjetitelji moći će odigrati humanitarnu tombolu i osvojiti zanimljive nagrade te pomoći Palčićima. Humanitarni projekt Palčić gore! podržat će i poznate osobe koje će u subotu, 21. siječnja u 18.30 sati na gala modnoj reviji prošetati pistom i pridonijeti kampanji za podizanje svijesti o tom problemu. Radno vrijeme Sajma je subota i nedjelja od 9 do 21h, a ulaz je besplatan.

Glazbenica Ana Opačak – zaštitno lice Sajma vjenčanja Split

Posebna gošća na subotnjoj gala modnoj reviji bit će i lijepa splitska glazbenica Ana Opačak koja je ujedno i zaštitno lice Sajma vjenčanja. Otkako se pojavila u prvoj sezoni emisije The Voice - Najljepši glas Hrvatske osvaja radijski eter svojim pjesmama, ali ništa manje osmijehom i šarmom. Ana u lipnju ove godine planira vjenčanje sa zaručnikom Nikolom Baraćem stoga joj je snimanje najavne kampanje za događanje bila odlična uvertira za skorašnju vjenčanu svečanost.

PROGRAM:

Subota 21. siječnja
09.00 Otvaranje sajma
12.30 Modna revija
13.30 Degustacija slastica
16.00 Make up & Hair prezentacija by Callegari, Mia Josipović Zekić i Duje Buljan
17.00 Cvjetna radionica
18.30 Gala modna revija
21.00 Zatvaranje sajma

Nedjelja 22. siječnja
09.00 Otvaranje sajma
12.30 Modna revija
13.30 Degustacija slastica
16.00 Trendovi u vjenčanoj modi
17.00 Make up & Hair radionica by Ana Grgić i Jadranka Tukić
18.00 Modna revija
21.00 Zatvaranje sajma