Lunilou je stigao u Magic Baby trgovinu

Douglas
7 prosinca, 2023
Blagdanski popusti u FSF trgovini
6 prosinca, 2023
DATUM NOVOSTI
07.12.2023.


RADNO VRIJEME: 9–21 h


Lunilou je stigao u Magic Baby trgovinu – ekološki osviješten brend

Magic Baby s veseljem predstavlja najnoviji dodatak ponudi - domaći brend ekološki osviještene odjeće, lunilou. Ovaj obiteljski brend nastao je iz osobne potrebe za prirodnim i nježnim materijalima namijenjenim najmlađima, noseći istovremeno snažnu poruku o ekološkoj odgovornosti.

Lunilou, kao obiteljska tvrtka, započela je s radom 2015. godine kada su dvije sestre odlučile kako je potreba za organskom odjećom za djecu postala sve veća nužnost, a ne samo želja. Jedna od misija kojom se tvrtka vodi kroz godine jest očuvanje naše planete, počevši od nas samih koji malim koracima možemo promijeniti svijest ljudi o našoj planeti.

Za svaku kolekciju, počevši od prve pa sve do danas, pažljivo smo birali najfiniji organski pamuk, koji svojom udobnošću i prozračnošću čini savršenim izborom za sve koji traže prirodne i ekološki prihvatljive alternative u svojoj odjeći. Noseći lunilou organsku tkaninu, ne samo da uživamo u udobnosti i kvaliteti koju nudi, već također doprinosimo čišćoj i zdravijoj budućnosti. Od održivih poljoprivrednih praksi do procesa bojanja bez toksina, organska tkanina utjelovljuje odgovoran pristup modi koji poštuje i ljude i planetu.

Otkrijte čaroliju lunilou kolekcije UŽIVO u Mall of Splitu!

Posjetite prekrasan kutak lunilou branda u Magic Baby trgovini te otkrijte čaroliju ekološki osviještene mode.

Pridružite nam se na event koji se održava od 17:00 do 18:00 sati. Pozivamo sve naše dragocjene kupce da uživo istraže široku ponudu.

Vidimo se!

KategorijaNOVOSTI