Humanic poklon bon – pravila natječaja

Dječji uskrsni program
14 travnja, 2022
Sportski vikend popusti
24 ožujka, 2022
NAGRADNI NATJEČAJ: "Mall of Split i Humanic darivanje 2"

PRAVILA PROMOCIJE

Nagradni natječaj „Mall of Split i Humanic darivanje 2“ ( u nastavku "Promocija")

Članak 1.

Priređivač/ promotor nagradne igre pod nazivom „Mall of Split i Humanic darivanje 2“ je Mejaši prvi d.o.o. , Josipa Jovića 93, Split. OIB: 49368232868

Članak 2.

Pravo na sudjelovanje: U promociji mogu sudjelovati svi stanovnici Republike Hrvatske u dobi od 18 godina i više. U promociji ne mogu sudjelovati direktori, menadžeri i zaposlenici firme Mejaši Prvi d.o.o.,  kao niti agencije ili druge tvrtke povezane s ovom promocijom. Ako imate bilo kakvih upita vezanih uz ovu promociju, obratite se na: Mejaši prvi d.o.o. , Josipa Jovića 93, Split.

Članak 3.

Promotivno razdoblje za ovu promociju započinje 31. ožujka 2022. i završava  3. travnja 2022. u 23:59 h. Sve prijave moraju biti izvršene do 23:59 na datum završetka. Nakon datuma završetka promocije, zahtjevi/prijave više neće biti prihvaćeni.

Članak 4.

Kako sudjelovati:

Nagradna igra održava se putem Mall of Split Facebook stranice. Pravo sudjelovanja imaju svi koji u razdoblju trajanja nagradne igre na postu za nagradnu igru označe Facebook stranicu https://www.facebook.com/MallofSplit i https://www.facebook.com/humaniccroatia s Facebook oznakom "Like" /"sviđa mi se", te u komentar napišu s kim bi rado posjetili Humanic trgovinu.

Članak 5.

Nagrada za ovu promociju je Humanic poklon bon 300,00 kn. Poklon bon vrijedi i iskoristiv je do 30.4.2022 Nagradu dobiva onaj tko ispuni sve zadane korake, a bit će izabran putem aplikacije za Facebook random comment picker.

Članak 6.

Proglašenje dobitnika nagrade održat će se najkasnije 48 h od završetka roka za prijavu na nagradni natječaj. Dobitnici će biti objavljeni putem komentara na objavi na kojoj se dodjeljuje nagrada.

Članak 7.

Dobitnici će biti kontaktirani direktnom porukom u inboxu radi provjere osobnih podataka i dogovora termina preuzimanja nagrade. Nagrada se preuzima u trgovini Humanic

Nakon objave imena dobitnika, dobitnik je dužan javiti se u Facebook messenger stranice Mall of Split u roku od 24 sata i poslati osobne podatke. Sudionici u nagradnoj igri – dobitnici – prihvaćaju obvezu objave imena i prezimena za potrebe priređivača nagradne igre.

Članak 8.

Ograničenje od odgovornosti: Promotor nije odgovoran za sudionike koji sudjeluju u ovoj Promociji. Promotor nije odgovoran za unose koji nisu uspješno izvršeni zbog tehničke pogreške bilo koje vrste (uključujući, ali ne ograničavajući se na, tehnički prekid web stranice ili pad web stranice). Promotor te agencije i tvrtke povezane s ovom Promocijom, neće biti odgovorne za bilo kakav gubitak, trošak ili štetu koja je proizašla iz nepažnje bilo koje osobe u svezi s ovom Promocijom ili prihvaćanjem ili korištenjem nagrade.Facebook ne odgovara za provođenje igre, kao ni za moguće probleme vezane uz nju.

Članak 9.

Prenosivost i/ili zamjena: Nagrada nije prenosiva ili zamjenjiva i ne može biti mijenjana za gotovinu ili bilo koji drugi oblik naknade. Svaki sudionik je odgovoran za točnost unosa svojih podataka. Ako sudionik dostavi nepotpune ili netočne informacije, sudionik će izgubiti nagradu. Novac kao niti bilo koji drugi oblik kompenzacije neće biti isporučen. Nagrade su podložne raspoloživosti, a ako te stavke više nisu dostupne, firma Mejaši prvi d.o.o. zadržava diskrecijsko pravo zamijeniti istu s alternativnom nagradom jednake ili više vrijednosti.

Članak 10.

Prodaja: nagrade se ne smiju prodavati za komercijalnu dobit na bilo koji način, uključujući, ali ne ograničavajući se na, internetske aukcijske web stranice. Ako promotor postane svjestan da je bilo koja osvojena nagrada dostupna za prodaju, kupljen ili prodan, promotor zadržava pravo odbiti priznati pravo na osvojenu nagradu.

Članak 11.

Ako se  iz bilo kojeg razloga ova promocija ne može provoditi se prema planu, ili postoji neki razlog izvan kontrole Promotora/ Priređivača koji oštećuje ili utječe na administraciju, sigurnost, pravednost, integritet ili pravilno provođenje ove Promocije, Promotor može po vlastitom nahođenju otkazati, prekinuti, mijenjati ili obustaviti promociju, te uvjete ulaska ili poništiti bilo kakve pogođene stavke.

Članak 12.

Mejaši prvi d.o.o. zadržavaju pravo diskvalificirati bilo kojeg sudionika koji nije ispoštovao pravila nagradne igre.  Svaki pokušaj prijevare ili zloupotrebe bit će diskvalificiran, kao i pokušaj otkupa nagrada, automatiziranih unosa ili pružanja lažnih ili nepravilnih informacija. U slučaju bilo kakvog spora glede provođenja Promocije ili nagrađene nagrade, odluka Mejaši prvi d.o.o. je konačna.

Članak 13.

Zahtjevom za nagradu, sudionici potvrđuju da firma Mejaši prvi d.o.o.  može zadržati i ažurirati njihove podatke kao i podatke o adresi isporuke koje su bili dostavili, i to isključivo radi provođenja Promocije. Sudionici potvrđuju da Mejaši prvi d.o.o. nije odgovorna za bilo kakve odgode u isporuci nagrada. Nakon primitka nagrade, prestaje sva odgovornost Mejaši prvi d.o.o. Ulaskom u ovu promociju, sudionici prihvaćaju da se osobni podaci dobitnika dostavljaju trećoj strani (Humanic trgovina, Leder & Schuh d.o.o., Jankomir 33) isključivo kako bi se olakšala isporuka nagrade.

Članak 14.

Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici su suglasni da se njihovi podaci i materijali koriste isključivo u svrhu organizacije i provođenja nagradnog natječaja, obzirom da su oni neophodni za odabir i kontaktiranje dobitnika, te provjeru ispunjavanja uvjeta natječaja i objavu dobitnika nagrade. Svi koji sudjeluju u ovoj promociji prihvaćaju ove Uvjete korištenja. GDPR.

https://mallofsplit.hr/prava-koristenja/