Kuponi s popustima u magazinu Stil!

DATUM AKCIJE
04.05. i 05.05.2019.


Obavite proljetni shopping s popustima u Mall of Split-a i American Express® karticom.

Trgovački centar Mall of Split Vas daruje kuponima s popustima od 10% do 70% u magazinu Stil, u nakladi Slobodne Dalmacije. U subotu, 04.05.2019., uz kupnju Slobodne Dalmacije dobivate svoj primjerak kupona uz koje je garantiran najbolji proljetni shopping u gradu.

Popusti traju cijeli vikend, 04. i 05.05.2019., a tijekom nedjelje, 05.05. u određenim trgovinama ostvarujete i dodatnih 10% popusta pri kupnji American Express karticom.

Lista svih popusta

Argentum 30% popusta na asortiman srebra i satova. Akcije se međusobno isključuju; nije važeće za nakit po narudžbi, Best Buy kolekciju, novu kolekciju srebra i satova. Amex Happy Day! Dodatnih 10% popusta za plaćanje American Express karticom u nedjelju 5.5.


Banana Republic 20% popusta na cijelu kolekciju.


Bio Planet 25% popusta na cjelokupni asortiman bio proizvoda u rinfuzi.


Black Lady Kozmetički Salon 15% popusta na sve usluge poviše 100,00kn.


BLUKIDS 30% popusta na označeni dio asortimana. Amex Happy Day! Dodatnih 10% popusta za plaćanje American Express karticom u nedjelju 5.5.


Bubamara 15% popusta na proizvod po izboru.


Burger King 10% popusta na cijelu kupovinu. Amex Happy Day! Dodatnih 10% popusta za plaćanje American Express karticom u nedjelju 5.5.


BUTIQUE MARINA 20% popusta na cijelu kolekciju. Amex Happy Day! Dodatnih 10% popusta za plaćanje American Express karticom u nedjelju 5.5.


BUZZ 20% POPUSTA NA NESNIŽENI ASORTIMAN BRANDOVA: NIKE, ADIDAS. 30% POPUSTA NA NESNIŽENI ASORTIMAN BRANDOVA: NEW BALANCE, UNDER ARMOUR, CONVERSE, VANS, FILA, CHAMPION, REEBOK, NEW ERA, BUZZ, SKECHERS, PUMA, STANCE. *popust se ne odnosi na brandove: Mr. Lacy, na NIKE i ADIDAS ljetni asortiman natikača i japanki, na vrećice i poklon bonove, *popusti se ne zbrajaju i obračunava se na kasi, akcije se međusobno isključuju. Amex Happy Day! Dodatnih 10% popusta za plaćanje American Express karticom u nedjelju 5.5.


Cyao 20% popusta na sav asortiman osim basic asortimana i kofera.


CHIX threading bar 20% popusta na sve usluge uređivanja noktiju.


Ciciban 30% popusta na dio asortimana. Amex Happy Day! Dodatnih 10% popusta za plaćanje American Express karticom u nedjelju 5.5.


Come te 10% popusta Brosway, 10% popusta Blush, 35% popusta na zlatni nakit, i 70% popusta na srebrni nakit.


Converse 30% popusta na veći dio asortimana. Amex Happy Day! Dodatnih 10% popusta za plaćanje American Express karticom u nedjelju 5.5.


Diadema 20% popusta na označeni dio asortimana. Amex Happy Day! Dodatnih 10% popusta za plaćanje American Express karticom u nedjelju 5.5.


Ecco 20% popusta na cijelu kolekciju.


Endi centar 20 %popusta na dio asortimana sunčanih naočala, POPUSTI SE NE ZBRAJAJU. Amex Happy Day! Dodatnih 10% popusta za plaćanje American Express karticom u nedjelju 5.5.


Elgo 20% popusta na cijeli asortiman na gotovinsko plaćanje.


Galileo 20% popusta na dio kolekcije. Akcije i popusti se ne zbrajaju i međusobno se isključuju. Popust se ne odnosi na satove i dio asortimana basic košulja i majica. Amex Happy Day! Dodatnih 10% popusta za plaćanje American Express karticom u nedjelju 5.5.


Galerija Minijatura 20% do 50% popusta na sve slike iznad 1.000,00kn. Amex Happy Day! Dodatnih 10% popusta za plaćanje American Express karticom u nedjelju 5.5.


Geox 10% popusta na dio asortimana.


Home Sweet Home 30% popusta za gotovinsko plaćanje na cjelokupni asortiman osim KitchenAida, Joseph-a, Easy Life-a, Illy-a, te već sniženih artikala. Amex Happy Day! Dodatnih 10% popusta za plaćanje American Express karticom u nedjelju 5.5.


House 20% popusta na jogging top i jeans (sportske majice i traper hlaće) muško i žensko. Popust se odnosi na regularne cijene, tj. ne odnosi na sniženu robu.


Intersport 20% popusta na redovne cijene artikala. Amex Happy Day! Dodatnih 10% popusta za plaćanje American Express karticom u nedjelju 5.5.


Koko Kids Store 20% popusta na određeni dio asortimana. Amex Happy Day! Dodatnih 10% popusta za plaćanje American Express karticom u nedjelju 5.5.


Kopitarna 10% popusta na cijelu novu kolekciju. Popusti se međusobno ne zbrajaju. Amex Happy Day! Dodatnih 10% popusta za plaćanje American Express karticom u nedjelju 5.5.


Kruna Mode 20% popusta na novu kolekciju.


Lego Store Hrvatska 10% popusta na cijeli asortiman. Amex Happy Day! Dodatnih 10% popusta za plaćanje American Express karticom u nedjelju 5.5.


MASS 40 % NA DRUGI JEFTINIJI ARTIKL Amex Happy Day! 50% popusta na drugi, jeftiniji artikl za plaćanje American Express karticom u nedjelju 5.5.


Moda In 20% popusta na cjelokupni asortiman.


Nine West 20% popusta na dio asortimana.


Napapijri 20% popusta na cijeli asortiman. Amex Happy Day! Dodatnih 10% popusta za plaćanje American Express karticom u nedjelju 5.5.


Nike 20% popusta na novu kolekciju treninga i trčanja.


NOSS 20% popusta na cijeli asortiman. Popust se ne može kombinirati sa drugim akcijama i ne vrijedi za kupnju poklon bonova. Amex Happy Day! Dodatnih 10% popusta za plaćanje American Express karticom u nedjelju 5.5.


OFFICE SHOES -20% NA SAV ASORTIMAN NOVE KOLEKCIJE* *POPUST SE NE ODNOSI NA BIRKENSTOCK *popust se obračunava na blagajni *popust se ne može kombinirati sa ostalim popustima *popust se ne odnosi na sredstva za održavanje obuće *Loyalty club card program pogodnosti nije uključen. Popust se ostvaruje u trgovini bez kupona.


Optika Anda 20% popusta na sunčane naočale i dioptrijske okvire, te 30% popusta na kontaktne leće. Amex Happy Day! Dodatnih 10% popusta za plaćanje American Express karticom u nedjelju 5.5.


OS Jeans 20% popusta na kolekciju proljeće/ ljeto. Amex Happy Day! Dodatnih 10% popusta za plaćanje American Express karticom u nedjelju 5.5.


OVS KIDS 20% popusta na sav asortiman.


Pandora 10% na cjelokupan asortiman.


Posteljina.hr 20% do 70% popusta na označene artikle. Popusti se ne zbrajaju, akcije se međusobno isključuju. Amex Happy Day! Dodatnih 10% popusta za plaćanje American Express karticom u nedjelju 5.5.


Pepe Jeans 20% popusta na cijeli asortiman.


Selective Hair Shop 20% popusta na Biopoint Personal i Body, MaghrabianOil i Up!Quality četke. Amex Happy Day! Dodatnih 10% popusta za plaćanje American Express karticom u nedjelju 5.5.


Shooster 20% popusta na cijeli asortiman. Popust se ne može kombinirati sa drugim akcijama i ne vrijedi za kupnju poklon bonova. Amex Happy Day! Dodatnih 10% popusta za plaćanje American Express karticom u nedjelju 5.5.


Skandal 20% popusta na cijeli asortiman. Amex Happy Day! Dodatnih 10% popusta za plaćanje American Express karticom u nedjelju 5.5.


Sport Vision 20% POPUSTA NA NESNIŽENI ASORTIMAN BRANDOVA: NIKE, ADIDAS, UNDER ARMOUR, REEBOK... 30% POPUSTA NA NESNIŽENI ASORTIMAN BRANDOVA: CHAMPION, ELLESSE, LONSDALE, LOTTO... *popust se ne odnosi na brandove: Dogma, Kempa, Mares, Molten, Mr.Lacy, Mc David, Prince, Reusch, Spalding, Victor, Donic, ne odnosi se na vrećice i poklon bonove *popusti se ne zbrajaju, obraćunavaju se na blagajni, akcije se međusobno isključuju. Amex Happy Day! Dodatnih 10% popusta za plaćanje American Express karticom u nedjelju 5.5.


Springfield 20% popusta na sav asortiman koji već nije na akciji ili popustu. Amex Happy Day! Dodatnih 10% popusta za plaćanje American Express karticom u nedjelju 5.5.


Style for men 20% popusta na dio asortimana.


La luce 20% popusta na dio asortimana.


Super moda 20% popusta na dio asortimana.


Svijet Čaja 20% popusta na rooibos, bijele, zelene, crne, oolong i voćne čajeve.


The Athlete´s foot 20% popusta na sav asortiman po redovnim cijenama (popusti se ne zbrajaju). Amex Happy Day! Dodatnih 10% popusta za plaćanje American Express karticom u nedjelju 5.5.


Timberland 20% popusta na cijeli asortiman. Popust se ne može kombinirati sa drugim akcijama i ne vrijedi za kupnju poklon bonova. Amex Happy Day! Dodatnih 10% popusta za plaćanje American Express karticom u nedjelju 5.5.


Yves Rocher 15% popusta na sve osim već sniženih proizvoda i Les Plaisirs Natur kolekcije. Amex Happy Day! Dodatnih 10% popusta za plaćanje American Express karticom u nedjelju 5.5.


Zaks 30% na asortiman srebra i satova. Akcije se međusobno isključuju; nije važeće za nakit po narudžbi, novu kolekciju srebra i satova. Amex Happy Day! Dodatnih 10% popusta za plaćanje American Express karticom u nedjelju 5.5.


Zlatarna Sam Od 15% do 40% popusta na cjelokupni asortiman zlata, srebra i satova. Amex Happy Day! Dodatnih 10% popusta za plaćanje American Express karticom u nedjelju 5.5.KategorijaAKCIJE