Hrvatska pošta
March 24, 2016
Lush
March 24, 2016
Kruna-mode_thumb


RADNO VRIJEME: 9–21 h


KRUNA MODE je lanac multibrend trgovina probranih svjetskih fashion, street, casual i urbanih modnih brendova. Tijekom 39 godina poslovanja izgradili smo poseban odnos s našim vjernim kupcima temeljen na obostranoj ljubavi prema suvremenom načinu života, dizajnu, uličnoj umjetnosti i modi. Kruna Mode je neizostavna modna adresa za sve dinamične, urbane žene i muškarce koji njeguju svoj stil, biraju kvalitetu i posebnost te žele biti drugačiji.

Naša misija je zadovoljstvo kupaca stoga nam je cilj tvoje shopping iskustvo učiniti ugodnim i potpunim!

Izvrsnu ponudu Kruna Mode brendova čine: O'Neill, Garcia, Kaporal, Blend, Ichi, Sinner, Emily & Noah i Sina Jo.

Prateći modne trendove i prilagođavajući se istima, danas sve veći fokus stavljamo na fashion, casual, street i urbanu scenu. Svaki odjevni predmet bi osim praktične naravi trebao odražavati stav osobe koja ga nosi. Svatko od nas je poseban, stoga želimo dati mogućnost svakome da putem odjeće pokaže svoju jedinstvenu kreativnost i stil. Kada odjeneš bilo koji od naših brendova tvoj stav je prepoznatljiv gdjegod se nalazio/la u cijelom svijetu!

Za tebe uvijek samo beskompromisna ponuda; svjetski modni brendovi, vrhunska kvaliteta, inovativan dizajn i jedinstven modni doživljaj!

KategorijaModa i modni dodaci