KREATIVNI NATJEČAJ – Odaberi najbolji styling s modnim stilistom i osvoji 2000 kuna!

Pozivamo posjetitelje centra Mall of Split da se prijave na kreativni natječaj Odaberi najbolji styling s modnim stilistom i osvoji bon od 2000 kuna za shopping u centru Mall of Split!

Dođite na rođendansku proslavu centra Mall of Split od 3. do 5. ožujka 2017. godine i uživajte u bogatom zabavnom programu – koncertima pjevačkih zvijezda, nastupima dječjih zborova i plesnih skupina, humanitarnoj tomboli – te sudjelujte u kreativnom natječaju Odaberi najbolji styling s modnim stilistom i osvoji bon od 2000 kuna za shopping u centru Mall of Split!

Kreativni natječaj Odaberi najbolji styling s modnim stilistom i osvoji bon od 2000 kuna za shopping u centru Mall of Split!

Pozivamo posjetitelje centra Mall of Split da se prijave na kreativni natječaj Odaberi najbolji styling s modnim stilistom i osvoji bon od 2000 kuna za shopping u centru Mall of Split! Ispunite i pošaljite elektronsku prijavnicu te što kreativnije odgovorite na pitanje Zašto bih baš ja trebala odabrati najbolji styling s modnim stilistom i osvojiti bon od 2000 kuna za shopping u centru Mall of Split? do četvrtka, 02. ožujka 2017. godine. Četiri natjecateljice s najkreativnijim odgovorima odabrat će styling s modnim stilistom u centru Mall of Split, 5. ožujka 2017. godine. Natjecateljica s najboljim stylingom po izboru žirija osvojit će bon od 2000 kuna za shopping u centru Mall of Split, a preostale tri natjecateljice dobit će bon od 500 kuna za shopping u centru Mall of Split.

Prijave su završene!

Vedrana Ilić (Mu cephei), modni stilist i dizajner


PRAVILA KREATIVNOG NATJEČAJA – ODABERI NAJBOLJI STYLING S MODNIM STILISTOM I OSVOJI BON OD 2000 KUNA ZA SHOPPING U CENTRU MALL OF SPLIT


1. Priređivač Kreativnog natječaja pod nazivom Odaberi najbolji styling s modnim stilistom i osvoji bon od 2000 kuna za shopping u centru Mall of Split! (u daljnjem tekstu “Kreativni natječaj”) je Mejaši prvi d.o.o., sa sjedištem u Splitu, Josipa Jovića 93, OIB 49368232868 (u nastavku “Priređivač”). Kreativni natječaj priređuje se radi promocije centra Mall of Split.

2. Pravila Kreativnog natječaja objavljena su na službenoj mrežnoj stranici centra Mall of Split www.mallofsplit.hr .

3. Kreativni natječaj otvoren je za sve fizičke osobe koje su državljani Republike Hrvatske. Sudionici Kreativnog natječaja moraju biti punoljetni i osobe ženskog spola. Zaposlenici i članovi uže obitelji zaposlenika centra Mall of Split te bilo koje druge osobe povezane s ovim Kreativnim natječajem ne mogu sudjelovati. Sudionici ne mogu biti pravne osobe.

4. Za sudjelovanje u Kreativnom natječaju potrebno je ispuniti i poslati elektronsku prijavnicu objavljenu na službenoj mrežnoj stranici centra Mall of Split www. mallofsplit.hr te kreativno odgovoriti na pitanje Zašto bih baš ja trebala odabrati najbolji styling s modnim stilistom i osvojiti bon od 2000 kuna za shopping u centru Mall of Split? do 2. ožujka 2017. godine. Četiri natjecateljice s najkreativnijim odgovorima bit će pozvane na sudjelovanje u natjecanju odabira najboljeg stylinga s modnim stilistom.

5. Natjecanje u odabiru najboljeg stylinga s modnim stilistom odvija se u centru Mall of Split 5. ožujka od 17.00 do 19.00 sati, pri čemu će svakoj od četiri natjecateljice biti dodijeljen po jedan modni stilist. Modni stilist s dodijeljenom natjecateljicom obilazi trgovine u centru Mall of Split, sudionice projekta Odaberi najbolji styling s modnim stilistom i osvoji bon od 2000 kuna na za shopping u centru Mall of Split! od 17.15 do 18.30 sati. Pritom modni stilist odabire jedan styling i odjevne artikle koje natjecateljica odijeva te predstavlja stručnom žiriju na pozornici centra Mall of Split u 19.00 sati. Stručni žiri odabire jednu od četiri natjecateljice s najboljim stylingom koja osvaja bon od 2000 kuna za shopping u centru Mall of Split, a preostale tri natjecateljice osvajaju bon od 500 kuna za shopping u centru Mall of Split. Sve četiri natjecateljice dužne su s modnim stilistima vratiti neoštećene odjevne artikle u trgovine, sudionice projekta Odaberi najbolji styling s modnim stilistom i osvoji bon od 2000 kuna na za shopping u centru Mall of Split!, iz kojih su odjevni artikli posuđeni. Trgovine sudionice projekta Odaberi najbolji styling s modnim stilistom i osvoji bon od 2000 kuna na za shopping u centru Mall of Split! su: XXX

6. Natječaj počinje 24. veljače i traje do 02. ožujka 2017. godine, a pobjednicu proglašavamo na mrežnoj stranici www.mallofsplit.hr 05. ožujka 2017. godine. Pritom će imena četiriju natjecateljica s najkreativnijim odgovorima koje sudjeluju u natjecanju odabira najboljeg stylinga s modnim stilistom u centru Mall of Split u Splitu biti objavljena 03. ožujka 2017. godine mrežnoj stranici www.mallofsplit.hr. Ime natjecateljice čiji je modni styling stručni žiri u centru Mall of Split proglasio najboljim, bit će objavljeno 06. ožujka 2017. godine.

7. Fond nagrada sastoji se jedne glavne nagrade za pobjednicu i tri utješne nagrade za tri preostale natjecateljice. Glavna je nagrada za pobjednicu bon od 2000 kuna za shopping u centru Mall of Split, dok su tri utješne nagrade bonovi od 500 kuna za shopping u centru Mall of Split. Nagrada će biti uručena pobjednici i trima natjecateljicama nakon završetka Kreativnog natječaja, a u roku dva mjeseca od proglašenja pobjednika.

8. Žiri Natječaja čine 3 osobe Priređivača – Mall of Split:
   1. Maja Budimir, Mall of Split Tenant Coordinator (Mejaši prvi d.o.o.)
   2. Anamarija Asanović, dizajnerica
   3. Andrea Bolješić, voditeljica Odjela za evente, Adria Media Zagreb

9. Sudionik će biti diskvalificiran iz Kreativnog natječaja ako se bude koristio lažnim podacima ili prisvajao sebi tuđe autorsko djelo.

10. Po objavi fotografije, Mall of Split ima pravo iskorištavanja fotografija u vlastite promotivne svrhe i za objavu u svom časopisu bez prethodnog obavještavanja ili podmirivanja honorara pobjedniku Kreativnog natječaja.

11. Sudionici Kreativnog natječaja nemaju pravo zahtijevati drukčije nagrade ili u većim količinama od onih koje su navedene u ovim Pravilima. Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac, druge proizvode ili usluge. Preuzimanjem nagrade prestaju sve obveze Priređivača Kreativnog natječaja prema dobitniku.

12. Sudionici Kreativnog natječaja suglasni su da, bez iznimke, tvrtka Mejaši prvi d.o.o. može koristiti fotografije nastale na dan natjecanja u odabiru najboljeg stylinga u centru Mall of Split 5. ožujka 2017. godine, u roku od 24 mjeseca za potrebe marketinga i promotivnih aktivnosti bez ikakve naknade sudioniku.

13. Tvrtka Mejaši prvi d.o.o. se ni pod kojim uvjetima i ni na koji način neće smatrati odgovornom za kašnjenje, promjene, smetnje, prekide, diverzije ili zamjene, nedostupnost nagrade(a) zbog državnih praznika ili drugih okolnosti koje mogu utjecati na dostupnost ili uživanje nagrada, niti za bilo kakav postupak ili propust nastao korištenjem bilo kakvog oblika transporta i/ili smještaja koji su uključeni u nagradu(e). Tvrtka Mejaši prvi d.o.o. neće snositi odgovornost ako neispunjenje obveza proizlazi iz razloga više sile, građanskog rata ili sukoba, neprijateljstava, neprijateljskog napada, invazije, rata, kvara satelita, puča, smjene vlasti ili poretka ili bilo kojeg drugog razloga na koji ne može utjecati ili se smatrati odgovornim za njegov nastanak.

14. Sudionik je odgovoran za sve troškove, poreze, pristojbe ili carine, koji bi mogli nastati uslijed sudjelovanja ili osvajanja nagrade u Kreativnom natječaju. Osim toga, Sudionik je suglasan i prihvaća da bi osvajanjem nagrade na Kreativnom natječaju mogao podlijegati oporezivanju, pristojbama ili carini na osvojenu nagradu, uključujući ali se ne ograničavajući na bilo koji porez na nagrade itd. sukladno važećim zakonima i propisima. Sudionik neopozivo prihvaća podmiriti takve poreze, pristojbe ili carine u svoje ime.

15. Sudionik može uputiti bilo kakvo pitanje vezano uz ovaj Kreativni natječaj e-mailom na adresu: info@mallofsplit.hr

16. Tvrtka Mejaši prvi d.o.o. zadržava pravo da u bilo koje vrijeme i s vremena na vrijeme, bez ikakve odgovornosti, mijenja ili prekine, privremeno ili trajno, ovaj Kreativni natječaj uz ili bez prethodne obavijesti sudionicima.

17. U slučaju spora između sudionika ovog Kreativnog natječaja i Organizatora nadležan je Općinski sud u Splitu.

18. Kako bi uspješno predao prijavu i sudjelovao u Kreativnom natječaju, Sudionik prihvaća uvjete i pravila Kreativnog natječaja.