Magic Baby
4 studenoga, 2022
AMS Fashion
25 studenoga, 2022


RADNO VRIJEME: 9–21 h


Dobrodošli u naš specijalizirani brand shop - u našu JOIE obitelj!

Volimo zabavu, no ozbiljni smo u ispunjavanju očekivanja naših roditelja. Temeljna filozofija kojom se vodimo je služiti vašoj obitelji. Svoje proizvode guramo do krajnjih granica tijekom testiranja te želimo biti sigurni da su spremni za svaki izazov s kojim se možete suočiti. Mnoge naše autosjedalice prošle su najteže neovisne testove u industriji, čime se osobito ponosimo. Nastojimo educirati potrošače o važnim temama sigurnosti autosjedalica poput i-Size standarda i prednostima postavljanja djeteta u autosjedalicu u suprotnom smjeru od smjera vožnje.

Joie proizvode odlikuju ne samo vrhunska kvaliteta materijala i proizvodi koji zadovoljavaju visoke sigurnosne standarde, već smo posebno orijentirani na kontinuirano implementiranje procesa koji čuvaju okoliš i ne zagađuju prirodu.

Posjetite naš specijalizirani shop u Mall of Splitu te pronađite veliki izbor kolica, kompleta kolica, hranilica, autosjedalica, njihaljki, vrtića, nosiljki, kolijevki te putnih krevetića. Naši proizvodi kreirani su za sve one koji vole biti u pokretu, a savršen su omjer cijene i kvalitete. Pratite nas na društvenim mrežama gdje redovito objavljujemo novitete, pogodnosti koje smo za vas pripremili, kao i sva ostala događanja.

JOIE - Čista radost od naše obitelji ka vašoj! Čekamo vas već danas!

Facebook: https://www.facebook.com/MagicBabyShop

Instagram: @magicbabyhrvatska

www.magicbaby.hr

KategorijaDjeca