GUESS
6 lipnja, 2018
HUGO BOSS
13 rujna, 2018


RADNO VRIJEME: 9–21 h


Kreiranje izgleda doma, njegovo uređenje i opremanje namještajem, priborom i dodacima, često su neka od najljepših iskustava koja vežemo uz svoje mjesto pod suncem. Izbor predmeta poznatih robnih marki koje možete pronaći u maloprodajnom lancu Home Sweet Home olakšati će Vam potragu za detaljima koji će vaš dom učiniti još ljepšim, funkcionalnijim i ugodnijim za život! Na ovim stranicama predstavljamo Vam tek dio svoje bogate ponude, posjetite naše trgovine!

Home Sweet Home u svojoj ponudi dekorativnih artikala za uređenje doma, posuđa i pribora za jelo te tekstilnih proizvoda za domaćinstvo te sitnog namještaja i rasvjete, uvijek ima nešto novo i drugačije. Posebno nudi mladencima mogućnost sastavljanja liste poklona za vjenčanje, kao i mogućnost projektiranja izgleda zajedničkog doma. Sve kupce nagrađuje posebnim popustima putem programa vjernosti.

Uz predmete suvremenog dizajna i provjerene kvalitete otvaraju se nebrojene mogućnosti za izražavanje Vaše osobnosti, stila i jedinstvenosti. Bilo da uređujete, preuređujete ili novim detaljima samo osvježavate svoj životni ili radni prostor, Home Sweet Home Vas poziva na promišljanje stilova i koncepata koji pružaju osjećaj doma, udobnosti i ispunjenosti.

KategorijaDom i Ostalo