Euromix
24 ožujka, 2016
Farmacia
24 ožujka, 2016


RADNO VRIJEME: 9–21 h


EXC – Exclusive Change grupacija prepoznatljiva je financijska tvrtka prisutna na području država srednje i istočne Europe od 1990. godine. Cilj grupacije je pružiti vrhunsku uslugu klijentima na više od 400 lokacija diljem Mađarske, Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine i sada već i u Austriji.

Tajna našeg uspjeha je stalno unaprjeđivanje i uvođenje novih usluga te stručni i pouzdani  djelatnici koji osiguravaju brzu i sigurnu uslugu našim klijentima. EXC djeluje u Hrvatskoj od 2001. godine i u svojih 70 poslovnica nudi slijedeće usluge i proizvode:

- mjenjačko poslovanje
Povoljniji tečajevi za veće iznose. Otkup i prodaja 31 vrsta valuta.
- slanje i primitak novčanih pošiljaka
Usluga brzog i sigurnog prijenosa novca putem WESTERN UNIONA
- plaćanje računa svih fizičkih osoba
U suradnji s OTP bankom, omogućavamo sigurno, brzo i povoljno plaćanje svih Vaših računa na jednom mjestu bez obzira da li na računu imate otisnut 2D Bar Code ili ne, bez obzira da li plaćate dug po kreditu, ili uplaćujete djetetu džeparac.
- kupnja Eventim karata
Važni i lijepi trenutci - koncerti, sportska, kulturna i ostala događanja u Hrvatskoj i ostalim državama Europe.
- razmjena gotovog novca

Exclusive Change u svojim poslovnicama nudi uslugu razmjene gotovog novca u kunama za gotov novac u kunama.   Usluga je dostupna kako fizičkim osobama tako i poslovnim subjektima (pravnim osobama i obrtnicima) kojima za napravljenu uslugu izdajemo R1 račun za njihovu knjigovodstvenu evidenciju.

KategorijaGastro i Usluge