Steve Madden
28 travnja, 2019
Tvornica Zdrave Hrane
21 svibnja, 2019

San svi prakticiramo, no jeste li pritom svjesni razlike između uobičajenog sna i KVALITETNOG sna?

U današnjem, užurbanom načinu života osnovna potreba svakog pojedinca jest odvojiti dio svog vremena za san ne bi li regenerirali svoje tijelo i um, te se pripremili za nove fizičke i intelektualne napore.

Tim Casper dreams stručnjaka svoje budne sate iskoristio je proučavajući sve aspekte sna, ne bi li osmislio i razvio proizvode, temeljene na stvarnim potrebama Vas kupaca, povodeći se pritom osobnim iskustvom, a osluškujući Vaše utiske i zahtjeve.

Naši madraci sinonim su za KVALITETAN san.

Kvalitetan san jedan je od važnih preduvjeta za održavanje ZDRAVOG načina života.

Casper dreams proizvodi – jedinstveni su po svom sastavu, dizajnu, načinu izrade i detaljima kojima se posvećuje posebna pažnja kako bi zadovoljili najveće zahtjeve kvalitete u segmentu spavaćeg programa, te u potpunosti potrebe samog kupca.

Standardni tipovi Casper dreams proizvoda raspoloživi su u našem logističkom centru i prije Vaše narudžbe. U mogućnosti smo ispuniti i nestandardne zahtjeve kupaca, otkrivajući tako, kroz zajedničku suradnju, nove mogućnosti dizajna i načina izrade stvarajući savršenu zonu udobnosti prilagođenu isključivo Vašim potrebama.

Casper dreams korisnička usluga – susretljiv i individualan pristup prema svakom kupcu; zaokružen logistički sustav koji Vaše zahtjeve ispunjava u rekordnom roku.

Tim Casper dreams-a želi svoje proizvode približiti svim dobnim skupinam, te ih učiniti svima jednako dostupnima i cjenovno pristupačnima.

Stvarajte sa nama partnerski odnos i suradnju, razvijajte s nama ideje, pružite nam povjerenje, a mi ćemo Vam za uzvrat omogućiti visoko kvalitetan i reprezentativan proizvod koji će biti dio Vaše bolje svakodnevice, proizvod koji će iz dana u dan u Vama buditi impresiju i biti podsjetnik za ono dobro što činite za sebe i svoje zdravlje.

Priuštite si dobar san, za još bolji dan, jer snovi su zato da bi ih ostvarili!

KategorijaDom i ostalo