BATTLE4SPLIT – FIFA 18 natjecanje 26.05. i 27.05., u Mall of Split-u!

DATUM DOGAĐANJA
26.05. i 27.05.2018.

Drugo po redu regionalno esport natjecanje Battle4Split spaja esport i humanitarni duh. Nakon održane CS:GO i League of Legends LAN završnice u Splitu, vrijeme je za digitalnu nogometnu poslasticu. U sklopu ovogodišnje bitke za Split, 26.-27. svibnja, u trg. centru Mall of Split održat će se natjecanje u najpopularnijoj digitalnoj inačici nogometa – FIFA 18, koja ima i humanitarnu notu.

Zahvaljujući Splitsko-dalmatinskoj županiji (ICT županiji) koja je prepoznala esport kao moderni sportsko-zabavni sadržaj te želi pridonijeti razvoju istog u lokalnoj zajednici, u sklopu manifestacije će se održati i humanitarno FIFA 18 natjecanje ICT4KIDS. U trgovačkom centru Mall of Split, 27. svibnja, lokalne tvrtke će se boriti s ciljem prikupljanja sredstava za socijalno ugroženu djecu. Sva kotizacija u obliku donacije će biti donirana Dječjem domu Maestral. Dječji dom Maestral ustanova je socijalne skrbi koja skrbi o djeci i mlađim punoljetnim osobama bez roditelja ili odgovarajuće roditeljske skrbi te im nude skrb, njegu, učenje, podržavanje i kvalitetan odnos. Pozvane su sve tvrtke iz područja IT, gaming, tech i komunikacijske industrije da svojim sudjelovanjem podrže ovu akciju. Tvrtke svoje igrače mogu prijaviti putem poveznice https://goo.gl/BdaWfn.

Tko je najbolji digitalni nogometaš?

Uz humanitarno FIFA 18 natjecanje ICT tvrtki, održat će se i dvodnevno FIFA 18 natjecanje u kojem mogu sudjelovati svi zainteresirani konzolaši. Sudjelovanje je besplatno, a borbi za novčanu nagradu mogu se pridružiti ispunjavanjem prijavnice na https://goo.gl/forms/BVAR1YyC6u2mQQjw1.

NK Rudeš osvojio Split!

Kao trenutno najbrže rastuća globalna industrija, esport je privukao pažnju brojnih svjetskih brendova, ali i nogometnih klubova koji su osnovali profesionalne esport timove i potpisali profesionalne ugovore s esport igračima. Nedavno osnovan esport tim NK Rudeša osvojio je titulu CS:GO prvaka na ovogodišnjem Battle4Splitu, a svoj ulazak u esport najavili su još neki nogometni i košarkaški lokalni klubovi. Hoće li se Rudešu priključiti Hajduk i Dinamo, mogli bismo vrlo brzo saznati.

Sve detaljne informacije o sudjelovanju na turniru, prijavama i besplatnim ulaznicama možete pronaći na web stranici www.battleforsplit.com.


KategorijaDOGAĐANJA