Akvarel
23 ožujka, 2016


RADNO VRIJEME: 9–21 h


Popularni sportski i lifestyle brend adidas je otvorio novi flagship store u trgovačkom centru Mall of Split na preko 510 m2.

Tako se omiljene moderne, udobne i kvalitetne sportske kreacije s adidas potpisom sele na drugi kat centra u prostor veličine čak 420 četvornih metara. Novouređena trgovina i njezin interijer odaju počast gradu Splitu te se u njoj mogu pronaći prikazi poznatih splitskih znamenitosti uključujući Prokurative, prepoznatljive škure te dio posvećen kultnoj Jugoplastici uz karakteristične izraze Splićana kao što su „dišpet“, „pomalo“ i „lipo“.

Gradske znamenitosti i popularni izrazi karakteristični za grad u kojem djeluju postali su već određeni standard kojeg se adidas drži pri uređenju svojih shopova.

Kao i svi modeli odjeće, obuće i modnih dodataka i adidasovi interijeri su uređeni sa stilom. 

Ljubitelji popularnog brenda, uz već postojeću, bogatu adidasovu ponudu odjeće i obuće imaju priliku isprobati i odabrati najnovije komade iz adidasove kolekcije nastale u suradnji s popularnom dizajnericom Stellom McCartney. Najnoviji dio trgovine, adidas Running testing area, s postavljenom trakom za trčanje zasigurno će oduševiti sve prisutne pružajući im mogućnost da isprobaju i testiraju obuću koju požele kupiti.

Isprobati se može i posljednji model iz adidasove Solarglide linije tenisica, izrađen od ekološki prihvatljivih materijala. adidas Solarglide 5 tenisice dizajnirane su kako bi svim trkačima pružile savršeno prianjanje uz stopalo pomoću Bubble Boost međupotplata koji se sastoji od stotine spojenih Boost kapsula spremnih na otpuštanje energije prilikom svakog koraka. Brend, podsjetimo se, polazi od stajališta kako se inovacije mogu i moraju koristiti kao rješenje za smanjenje plastičnog otpada te je upravo zbog toga nova linija djelomično izrađena od reciklirane morske plastike Parley Ocean, sakupljene na udaljenim otocima, plažama i obalnim zajednicama.

adidas je globalni sportski brend koji oblikuje budućnost sporta koristeći se inovacijama. Napredna tehnologija i kombinacija funkcionalnog dizajna omogućavaju profesionalnim sportašima i zaljubljenicima u sport diljem svijeta postizanje vrhunskih rezultata i ostvarivanje sportskih ciljeva nudeći im najbolju moguću sportsku opremu. Inovativnim načinima proizvodnje i širokim asortimanom ponude adidas je brend dostupan u više od 160 zemalja diljem svijeta. S dva osnovna segmenta brenda adidas Sport Performance i adidas Originals, kao i suradnjom s brojnim etabliranim dizajnerima i profesionalnim sportašima, jednaka se pažnja posvećuje sportskom i modnom pozicioniranju brenda.

KategorijaSport