33. Sajam – Dani beba, djece i trudnica 27. – 28. 10. 2018.

DATUM AKCIJE
27.10. - 28.10.2018.

Splitsko izdanje najvećeg specijaliziranog sajma za bebe, djecu, trudnice i roditelje u regiji
27. – 28. 10. 2018. – Mall of Split

Sajam „Dani beba, djece i trudnica“ tradicionalno će razveseliti svoje posjetitelje u novom trgovačkom centru Mall of Split. U prekrasnom prostoru centra na hodnicima prizemlja, posjetiteljima će se na jednom mjestu predstaviti gotovo sve relevantne tvrtke prisutne u Hrvatskoj koje nude proizvode za trudnice, bebe i djecu. Uz generalnog pokrovitelja sajma Mamas&Papas posjetitelje će dočekati i ostali sponzori sajma: Bebetto, Big Baby, Čarobnjakov šešir, Dada & Rocco, Day Dream, Jane Group, Kikkaboo , mali split, Noona, Peg-Perego, Tosama , Violeta, te drugi izlagači.

Ovaj specijalizirani sajam pruža roditeljima mogućnost da se upoznaju s novitetima i brendovima, novim proizvodima, te dobiju korisne savjete o roditeljstvu, porođaju i prehrani beba.

Posjetitelje će obradovati i specijalne sajamske ponude, a upravo ovaj sajam je poznat po najvećoj ponudi proizvoda za bebe i djecu na jednom mjestu kao i po atraktivnim i primamljivim popustima.

Osim izložbenog prostora, za velike i male posjetitelje pripremljen je i bogat zabavni program. Na pozornici će nastupati brojni dječji zborovi, plesne skupine i drugi izvođači, a posjetitelje očekuju i nagradne igre.

Više o sajmu i izlagačima na službenim web stranicama sajma www.danibeba.com
e-katalogu sajma
i facebook stranici.

"Dani beba, djece i trudnica“ nezaobilazno su mjesto za sve roditelje, djecu i trudnice.


KategorijaDOGAĐANJA