CALVIN KLEIN JEANS
20 svibnja, 2020
Skechers logo
Skechers
8 srpnja, 2020


RADNO VRIJEME: 9–21 h


LULU Gold trgovina već duži niz godina posluje na tržištima u regiji . Prepoznatljiva je po modnim brendovima U.S. Polo Assn i Trussardi.

U.S. POLO ASSN je brend kojeg zastupa US Polo institucija za razvoj i održavanje polo sporta osnovana prije više od 100 godina. Danas se roba pod ovim brendom prodaje u 135 zemalja u autoriziranim trgovinama, trgovačkim centrima i retail lancima. Koncept i vizualni identitet brenda oslikava sve kvalitete polo sporta i stila. Za ženske ljubitelje U.S. POLO brenda nudimo pored velikog asortimana različitih majica, izuzetno dizajnirane, udobne i praktične proljetne jakne, haljine i modne dodatke.

TRUSSARDI - Trussardi grupu osnovao je Dante Trussardi, 1911. godine u Bergamu, Italija, započevši proizvodnju i distribuciju luksuznih kožnih rukavica. Zbog visokokvalitetnih i rijetkih materijala te razvoja tehnika obrade kože, Trussardi je ubrzo postao vodeća i nadaleko poznata tvrtka u izradi modnih dodataka. Kao potvrdu za to, vrlo brzo, Trussardi je postao i službeni dobavljač za britansku kraljevsku obitelj. U LULU Gold trgovini očekuje Vas vrhunska kvaliteta i moderan dizajn.

KategorijaSport