Cro craft & more
24 ožujka, 2016
Yamamay
24 ožujka, 2016


RADNO VRIJEME: 9–21 h


Tvrtka Watch Centar osnovana je 1993. godine i danas je vodeći hrvatski uvoznik i distributer svjetski poznatih brandova satova i modnog nakita. Dugogodišnje iskustvo i postojanost na tržištu garancija su kvalitete naše ponude i usluge. Naši brandovi satova i modnog nakita zastupljeni su u 19 vlastitih prodajnih mjesta te na više od stotinu lokacija na prostoru Hrvatske. Za one kojima je Watch Centar poslovnica u Mall of Split-u predaleko ili im se jednostavno ne izlazi iz svog doma, obožavateljima satova i modnog nakita omogućena je online kupovina na webshopu Satovi.com. Online kupnja uključuje sigurnu kupnju i besplatnu dostavu te bogat izbor renomiranih svjetskih brandova.

Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu i angažmanu djelatnika pridobili smo vjerne kupce, a iznimno velika ponuda raznovrsnih modela satova i modnog nakita osvojila je poklonike svjetskih modnih trendova te potvrdila naše mjesto na tržištu. Kako bi našim kupcima pružili vrhunsku uslugu osigurali smo vlastiti servis satova i nakita koji je predvođen stručnim timom stručnjaka i urara.

Brandovi satova i modnog nakita koje koje možete pronaći u Time 13 Mall of Split su: Flik Flak, Galileo, Guess, Jacques Lemans, Nautica, Pierre Lannier, Police, Rosefield, Swatch, Timex, Casio te Brosway i Just Cavalli nakit.


KategorijaModa i modni dodaci