GANT
14 ožujka, 2022
NKD
1 srpnja, 2022


RADNO VRIJEME: 9–21 h


Na 547 m2 otvorena je dm trgovina u prizemlju trgovačkog centra Mall of Split.

Asortiman dm-a uključuje više 17.000 proizvoda iz područja ljepote, zdravlja, beba, fotopribora i domaćinstva. Komplementarni asortiman poput hrane za kućne ljubimce i sezonske robe zaokružuje široku paletu. Raznovrsni industrijski asortiman top svjetskih i domaćih marki dopunjen je s kupcima omiljenim asortimanom proizvoda dm marke koji s više od 5000 proizvoda pokriva najrazličitije potrebe potrošača po izvrsnom omjeru visoke kvalitete i povoljne cijene. Prirodna kozmetika i osviještena prehrana sve su važniji kupcima, pa se tako s vremenom i njihov asortiman sve više proširuje. dm marke impresioniraju širokim rasponom asortimana od preko 30 marki koje obuhvaćaju proizvode iz područja osobne njege i higijene, kozmetike, dodataka prehrani, domaćinstva, proizvoda za mame, bebe i djecu te fotopribora i hrane i pribora za kućne ljubimce.

U pogledu razvoja proizvoda, dm se vodi kvalitetom lidera na tržištu u svom asortimanu - ali je oko 30 posto jeftiniji u cijeni. dm marke proizvode se prema najnovijim tehničkim standardima, a postupak proizvodnje, sastojci i ambalaža podliježu redovitoj strogoj kontroli. To jamči kvalitetu na najvišoj razini.

U  dm prodavaonicu u trgovačkom centru Mall of Split kupci mogu pronaći i specijalizirani odjel bezreceptnih lijekova te dermatokozmetičkih i medicinskih proizvoda. Zbog ove raznolike ponude i svoje posebne filozofije, dm je također jedan od najpopularnijih brendova u Hrvatskoj.

KategorijaLjepota i zdravlje