Shoetique – cruyff
24 ožujka, 2016
Sinsay
24 ožujka, 2016


RADNO VRIJEME: 9–21 h


Shooster je Vaš omiljeni "sneaker store" koji donosi trendove i predstavlja premium modele najboljih svjetskih brandova. Naši djelatnici su stručnjaci u svojem poslu i savjetima vam mogu pomoći kod odabira.

Naš cilj je promocija "sneaker" kulture u Hrvatskoj kao i postavljanje urbanih trendova. Naša želje je biti dom najboljih "sneakera"!

Provjerite našu ponudu brojnih i atraktivnih modela obuće i kapa iz najnovijih kolekcija poznatih marki – Timberland, Nike, Converse, Adidas, Supra, DC, Vans, Air Jordan, Asics, Reebok, K1X, Skechers, KSwiss, New Era i Mitchell & Ness...

Shooster trgovine nalaze se u svim većim hrvatskim gradovima: Zagreb, Split, Osijek, Karlovac, Koprivnica, Rijeka, Pula, Varaždin, Zaprešić, Slavonski Brod. Potražite nas u velikim trgovačkim centrima kao što su City Center One, Arena centar, Portanova, West gate, City Colosseum, Centar Cvjetni.

Ako više volite kupovati iz udobnosti svoga doma tu je i Shooster webshop sa svim najnovijim kolekcijama i modelima iz naše ponude. Odaberite što Vas zanima, ubacite u košaricu i u roku do sedam dana na kućni prag dolazi paket s novim članom Vaše kolekcije.


KategorijaObuća