ZAKS – ZIMSKA ČAROLIJA BRILJANTNOG SJAJA

SVETI NIKOLA NA KLIZALIŠTU 06.12.2017 od 18:00 sati!
5 prosinca, 2017
ZAKS – Tradicijski nakit kao najbolji dar
4 prosinca, 2017
DATUM AKCIJE
2017.


RADNO VRIJEME: 9–21 h


Nenadmašna kolekcija zlatnog nakita s dijamantima, ametistima i topazima s potpisom zlatarnica ZAKS

Uoči božićnih blagdana zlatarnice ZAKS lansirale su impresivnu kolekciju zlatnog nakita s briljantima ukrašenu cijenjenim ametistima i topazima, za nenadmašnu zimsku čaroliju u čizmicama ili pod borom. Očaravajući dizajn luksuznog nakita dodatno je naglašen suptilnim dekorativnim elementima u obliku leptirića i križića, čineći svaki ovaj primjerak unikatnim modnim dodatkom trajne vrijednosti za sve dame istančanog stila. Jer upravo dijamanti zajedno s ametistima ljubičastog i topazima tirkiznog sjaja čine savršenu simbiozu u modnom svijetu, posebice u trenutcima kada se zrake sunca lome na ledeno plavom te magičnim ljubičastim kristalima čineći spektar duginih boja prikazom iz snova.

U Zlatarnama Zaks ovom su kolekcijom kreirali neponovljiv sklad boja i oblika, odražavajući pritom jedinstvenu eleganciju i ekskluzivnost nakita, najboljih uspomena i darova za najmilije čiji sjaj nikada neće izblijediti.

Cjelokupnu kolekciju nakita s brilijantima potražite u zlatarnicama Zaks diljem zemlje, a prilikom kupnje ostvarite do 25% popusta, bez obzira na način plaćanja.

Više o informacija o novim kolekcijama nakita i satova potražite na web stranici: www.zaks.hr


KategorijaAKCIJE