ZAKS – Sezonsko Sniženje

FLORMAR – Novogodišnja Akcija šminka + trepavice
30 prosinca, 2016
ARGENTUM – Veliko Sniženje NAKITA i SATOVA!
29 prosinca, 2016
DATUM AKCIJE
od 29.12.2016.


RADNO VRIJEME: 9–21 h


Kako bi vam i u 2017. godini omogućili sjajne modne dodatke i još savršenije poklone zlatarna ZAKS donosi sezonske popuste koji sežu do -50% i nove, neodoljive kolekcije zlatnog i srebrnog nakita koje jednostavno morate imati! Kreirane da zadovolje i one najistančanijeg ukusa kao i poklonike jednostavnijeg stila nove linije zlatnog i srebrnog nakita iz ZAKS-a toliko su savršeno raznovrsne da ćete u njima osim za sebe lako pronaći i darove za vaše najbliže, obitelj i prijatelje.

Klasično jednostavni, elegantni i trendi modeli nakita od bijelog ili žutog zlata precizno ukrašeni dijamantima ili cirkonima odgovarati će onima koji svoj stil žele nadograditi vizualno atraktivnim ali odmjerenim komadima nakita. Osim toga, novu kolekciju srebrnog nakita i satova čine i savršeno dizajnirani modeli žute ili crvene pozlate ukrašeni cirkonima visokog sjaja koji odgovaraju svim ženama istančanog stila u potrazi za modnim dodatkom koji će naglasiti svaku njihovu odjevnu kombinaciju i pritom zasjeniti sve oko sebe.

Stoga, iskoristite veliko sniženje jer ZAKS vam, bez obzira na način plaćanja, daje: - 50 % popusta na kolekciju srebra, čelika i remena za satove, - 40 % popusta na sve satove, - 25 % na zlato, briljanate i novu kolekciju srebra te - 40 % popusta na dio asortimana zlatnog nakita s briljantima. Više informacija: www.zaks.hr


KategorijaAKCIJE