ZAKS – SATOVI POZNATIH SVJETSKIH BRANDOVA NA VELIKOM LJETNOM SNIŽENJU

GALILEO – SUPER SALE – UP TO 60% OFF
24 srpnja, 2017
BUBAMARA – SUPER SUBOTA!
21 srpnja, 2017
DATUM AKCIJE
2017.


RADNO VRIJEME: 9–22 h


Besprijekorno dizajnirani pokazivači vremena za kojima toliko žudimo sada se u zlatarnicama Zaks i srebrnarnicama Argentum mogu kupiti po 30% nižim cijenama!

Zahvaljujući velikim ljetnim sniženjima najvećih hrvatskih proizvođača nakita, Zaksa i Argentuma, sada se besprijekorno dizajnirani pokazivači vremena renomiranih svjetskih brandova mogu kupiti po 30% nižim cijenama! Nepogrešiv dizajn koji odiše luksuzom i nevjerojatna pouzdanost za kojom toliko žudimo ovoga je ljeta tako pristupačnija nego ikad! Sofisticiranih linija i visoke kvalitete izrade, satovi renomiranih proizvođača podižu svaku modnu kombinaciju uz visoku razinu stilskog kredibiliteta i elegancije, zbog čega su uvijek visoko na listi najtraženijih modnih dodataka.

Među njima, talijanski brandovi Sector i Maserati najbolje spajaju sportski duh i želju za originalnom estetikom, dok su Furla i Trussardi klasici upravo zbog svoje ljepote i elegancije duboko ukorijenjene u talijanskoj tradiciji. Jedni od najbrže rastućih svjetskih brandova satova, Slazenger i Quantum, također su u ponudi i svake godine oduševljavaju svojim novim karakteristikama. Model Quantum Barracuda popularan je i među roniocima jer može ići i do tisuću metara pod more, a dostupan je po cijeni od samo 2.681 kuna.

Top svjetske dizajnerske trendove, vrhunsku kvalitetu uz dvogodišnju garanciju ali i izrazito pristupačne cijene donose nam brandovi Girl Only i Belmond.

Visoka kvaliteta izrade i korištenje vrhunskih materijala kod satova: Furla, Sector, Trussardi, Maserati, Slazenger, Quantum, Belmond i Girl Only, čine zlatarnice Zaks i srebrnarnice Argentum nezaobilaznim mjestom kada ste u potrazi za modernim i pouzdanim satovima svjetske kvalitete. Bez obzira koji stil preferirate, hrabrije i odvažnije tipove oduševit će atraktivni modeli predimenzioniranih i robusnih kućišta uz dodatke jakih materijala poput kože, metala i gume koji simboliziraju snagu, hrabrost i jačinu. Ukoliko težite profinjenijem modnom izričaju, u ponudi je i mnoštvo klasičnih modela upotpunjeno decentnim detaljima kojima ćete teško odoljeti.

Ponudu satova na sezonskom sniženju od 30%, koje vrijedi bez obzira na način plaćanja, potražite u svim Zaks i Argentum poslovnicama diljem Hrvatske.

Više informacija otkrijte na web stranicama: www.argentum.hr i www.zaks.hr


KategorijaAKCIJE


Galerija Slika