ZAKS – DONOSIMO LISTU NAJTRAŽENIJIH DAROVA ZA POČETAK NOVE ŠKOLSKE GODINE UZ DO 50% NIŽE CIJENE!

OS JEANS STORY – U Pola Cijene!
22 kolovoza, 2017
SPORT&MODA – Back2School akcija!
21 kolovoza, 2017
DATUM AKCIJE
2017.


RADNO VRIJEME: 9–22 h


Kako se školski praznici i dugo bezbrižno ljeto privode kraju, brojne roditelje, bake i djedove prožimaju osjećaji uzbuđenja, ponosa, nostalgije i straha dok promatraju svoje najmlađe u pripremama prvih samostalnih koraka na putu odrastanja i zrelosti. Kao najbolju uspomenu na te važne trenutke ali i simbol ljubavi i pažnje roditeljskog doma zlatarne Zaks donose listu neodoljivih modnih dodataka, posebno traženih diljem Hrvatske upravo povodom početka nove školske godine.

Iz Anđeoske kolekcije zlatnog i srebrnog nakita čije je zaštitno lice upravo školarka i mlada pjevačka zvijezda Mia Negovetić ističu se narukvice s motivom anđela, uz dodatak špagica u jarkim bojama ili raznobojnih perlica. Neka vaše najmlađe anđeli čuvaju tijekom cijele godine, a dobro je znati da je cijela linija hrvatske proizvodnje.

Ogrlice i narukvice s decentnim privjescima, dizajnirane i proizvedene u Hrvatskoj, razvući će osmijeh na lica vaših princeza. Osim toga, darivanjem motiva poput anđela i uvijek traženih simbola kao što su leptirić, srce, djetelina ili križić, svojim najmlađima poklanjate trajnu vrijednost, a anđelima poručujete i da su zaštićeni i pri svim novim izazovima koji ih očekuju, iako im u tom trenutku niste u neposrednoj blizini.

Uz Anđeosku kolekciju nakita zlatarni Zaks, u ponudi se ističu i planetarno popularne te uvijek tražene narukvice i ogrlice s imenom, personalizirane inicijalima ili porukom po želji, koje je još od svog prvog televizijskog pojavljivanja popularizirala Carrie Bradshaw.

Stoga obradujte sebe ili svoje najmlađe nakitom s motivom anđela ili onim izrađenim po narudžbi koji će ispisanom porukom, nadimkom ili datumom simbolizirati vašu povezanost, bliskost i nezaboravne trenutke na putu odrastanja.

Neka se darovi za posebne prilike prenose iz generacije u generaciju. Proslavite velike datume i emocije istih zabilježite trajno - ne postoji ništa ljepše!

Zlatne trenutke svojih voljenih zadržite zauvijek.

Cjelokupnu kolekciju potražite u ZAKS zlatarnicama diljem zemlje, a prilikom kupnje ostvarite popuste: do 50% na srebrni nakit, 30% na sve satove i 25% niže cijene za asortiman zlata. Iz sniženja su isključene medicinske naušnice, poklon bonovi i nakit po narudžbi.


KategorijaAKCIJE