WATCH CENTAR TE ČASTI S 15% POPUSTA NA POLICE I TIMBERLAND SATOVE!

CHOCONILLA’S BABY BOUTIQUE – Potraga za Blagom!
15 ožujka, 2019
TOMMY HILFIGER – TOMMYXLEWIS: PROLJETNA KOLEKCIJA 2019!
12 ožujka, 2019
DATUM AKCIJE
11.03. - 13.03.2019.


RADNO VRIJEME: 9–21 h


Watch Centar i ovaj tjedan misli na vas pa smo vam sad pripremili 15% popusta na satove popularnih brandova Police i Timberland! Radi se o poznatim brandovima koji osvajaju svijet već nekoliko desetljeća, a njihov je dizajn danas prilično poznat. Satovi talijanskog branda Police tako su postali prepoznatljivi po svom atraktivnom, ali u isto vrijeme i jednostavnom dizajnu. To je postignuto kombiniranjem predimenzioniranih kućišta koja ostavljaju dojam urbanog stila, te pomno osmišljenim detaljima, jednostavnim kožnim remenima i jednostavnim narukvicama od nehrđajućeg čelika koje im daju sofisticiranost. Najviše će odgovarati onima s individualnim i jedinstvenim stilom te svima onima koji žele da njihov sat doista bude primijećen.

A američki brand Timberland poznat je po svojim zemljanim tonovima i po svom robusnom, ali ujedno i profinjenom dizajnu. Njihova je misija biti i ostati najjači brand koji potiče i slavi aktivan život na otvorenom, a njihovi su satovi izrađeni upravo u skladu s tim te su stvoreni da traju. Namijenjeni su onima slobodnog duha i svima onima koji vole avanture i modu, a žele sat koji će se uklopiti u njihove svakodnevne aktivnosti.

Stoga, ususret sve ljepšem vremenu koje nam dolazi, pronađite sat koji će vam biti vjerni pratitelj u svim avanturama koje su pred vama. I nemojte propustiti 15% popusta kojih vam darujemo od 11. do 13. ožujka na čitav asortiman Police i Timberland satova. Popust koji odobravamo na sve vrste plaćanja možete iskoristiti u Watch Centar poslovnicama ili na našem web shopu www.satovi.com.

*Popust se ne odnosi na već sniženi asortiman te se popusti i akcije ne zbrajaju.


KategorijaAKCIJE