WATCH CENTAR – Sniženje Guess Connect satova!

SPORT VISION – SRIJEDA!
26 rujna, 2018
TWISTER – Kreativna radionica povodom početka jeseni.
25 rujna, 2018
DATUM AKCIJE
od 24.09.2018.


RADNO VRIJEME: 9–21 h


*Od 24. rujna 2018. odobravamo 25% popusta na Guess Connect Smartwatch satove. Popust se obračunava na blagajni i ne zbraja se s ostalim popustima.
Popust vrijedi u Watch Centar poslovnicama i na webshopu Satovi.com te se odnosi na sve vrste plaćanja i vrijedi do isteka zaliha.

Možda nemaš privatnog asistenta, ali zato možeš nikad povoljnije imati Guess Connect Smartwatch na ruci koji ti pomaže u obavljanju svih tvojih dnevnih obveza. 

Sportski si tip i treba ti sat koji će pratiti tvoje aktivnosti?
Stalno si na cesti i treba ti navigacija od točke A do točke B?
Toliki si ljubitelj glazbe da ni sekundu u danu ne želiš provesti bez nje?
 Toliko si zaposlen da u svakom trenutku pri ruci (da ne kažemo na ruci) želiš imati svoj kalendar, podsjetnike, alarme i vremensku prognozu?
Toliki si fashionist da želiš sat kojem možeš mijenjati sučelje ovisno o odjevnoj kombinaciji ili raspoloženju?
Ili jednostavno - sve od navedenog! 


Ako se minimalno jedna od ovih stavki odnosi na tebe, onda je Guess Connect Smartwatch sat iz tvojih snova. Iz Guessa su lansirali kolekciju pametnih satova koji zadovoljavaju apetite onih gladnih tehnoloških inovacija, ali i svih modno osvještenih pojedinaca koji bi rado ovakvu kombinaciju poželjeli i na svojoj ruci. 
Guess Connect pametni satovi su inspirirani Google pametnim satovima spojenim s prepoznatljivim Guess izgledom, u ženskoj i muškoj varijanti, koje su k tome i prilagodljive vašem raspoloženju i stilu. Pod motom „my style, my dial“ svaki vlasnik ovog pametnog sata može birati među stotinama kombinacija tema i izgleda kućišta sata, te ga tako personalizirati i prilagođavati sebi, trenutnom raspoloženju ili trenutnoj odjevnoj kombinaciji. 

Što se tehnološkog aspekta tiče, Guess Connect pametni satovi se mogu povezivati i s iOS i s Android pametnim telefonima. Tipkanje poruka nikad nije bilo jednostavnije zahvaljujući novim metodama tipkovnice, Smart Reply i prepoznavanja rukopisa, a sve to uz pomoć ekrana osjetljivog na dodir. 
Prvi smartwatch na tržištu koji je savršeno iskombinirao tehnologiju i stil na nekoliko je klikova ili koraka od tebe i to uz akcijske cijene kao mali znak zahvalnosti na povjerenju! KategorijaAKCIJE