WATCH CENTAR – JACQUES LEMANS I ROSEFIELD SATOVI PO 25% NIŽIM CIJENAMA!

Halloween vikend akcija! 20% popusta u Tommy Hilfiger storeu!
26 listopada, 2018
MOHITO – Petak 26.10. od 15:30 do 19:30 #MOHITOGIRLS Event!
26 listopada, 2018
DATUM AKCIJE
25.10. - 28.10.2018.


RADNO VRIJEME: 9–21 h


Iako je riječ o dva potpuno različita brenda, jednom koji vuče korijene iz Austrije već dugih 40 godina i drugom, nizozemskom brendu, koji je u četiri godine postojanja uspio osvojiti cijeli svijet, Jacques Lemans i Rosefield satove ipak možemo staviti pod jedan zajednički nazivnik – satovi za sve ljubitelje klasike i jednostavnosti.

Jacques Lemans pod motom „makes time look beautiful“ u svojoj ponudi nudi satove širokog spektra stilova, od klasičnog, sportskog pa sve do retro stila, a ipak u svim tim stilovima uspijeva provući dašak jednostavnosti koji te satove čini bezvremenskim komadima. Istim tim ključem jednostavnosti i bezvremenskog stila su se poslužili i u Rosefieldu, kombinirajući ih s malo modernijim detaljima i servirajući nam kolekcije satova u koje se svatko zaljubi na prvi pogled.

Upravo ova dva brenda satova vam nudimo po 25% nižim cijenama u periodu od 25. do 27. listopada, u svim Watch Centar poslovnicama i na sve načine plaćanja. Ako vam Watch Centar nije usput, dobra je vijest da će ista ova akcija trajati i na našem webshopu satovi.com sve do 28. listopada, dakle još jedan dan duže. Ne odnosi se na satove koji su vec sniženi.

Idealna je to prilika za obogatiti svoju kolekciju satova jednim novim modelom za koji smo sigurni da će odolijevati vremenu i savršeno se uklapati u sve postojeće i nadolazeće stilove.


KategorijaAKCIJE