WATCH CENTAR – GUESS I BROSWAY NAKIT ILI NAUTICA I JUST CAVALLI SATOVI? NEBITNO, IMAMO POPUSTE NA SVE!

DESIGUAL – 50% na kolekciju Jesen/Zima 2018.
6 prosinca, 2018
MOBIA – Karl Lagerfeld maskice!
6 prosinca, 2018
DATUM AKCIJE
06.12. - 09.12.2018.


RADNO VRIJEME: 9–21 h


GUESS I BROSWAY NAKIT ILI NAUTICA I JUST CAVALLI SATOVI? NEBITNO, IMAMO POPUSTE NA SVE!

Da krenemo pjevušiti „I'ts beginning to look a lot like Christmas...“ ili vam je još uvijek prerano za to? Bez obzira je li vas uhvatila blagdanska ludnica ili ju još uvijek uspješno zaobilazite, popusti i akcije u Watch Centru i na www.satovi.com nikad nisu na odmet.

Upravo zato vas od 6. do 8. prosinca u svim Watch Centar poslovnicama čeka 20% popusta na sve vrste plaćanja na Guess i Brosway nakit, ali i na Nautica i Just Cavalli satove. Da stvar bude još bolja, ova ista akcija traje u našem webshopu www.satovi.com traje dan duže, od 6. prosinca pa sve do 9. prosinca.Ukoliko ste za sebe ili nekog svog planirali kupnju komada nakita, definitivno provjerite Guess i Brosway ponudu nakita kod nas, jer smo uvjereni kako za svakog imamo ponešto. Guess nakit za sve one odvažne koji vole nositi nakit koji je upadljiv i ističe njihovu osobnost, ili pak Brosway nakit koji je nešto jednostavniji i decentniji, ali i dalje svojom jednostavnošću ostavlja bez daha.

Što se satova tiče, vjerujemo kako o Nautica i Just Cavalli satovima ne trebamo previše pisati, s obzirom da se radi o dva svjetski poznata brenda satova s prepoznatljivim dizajnima i stilovima, u koje kad se jednom zaljubite, nema povratka.

Čekamo vas u vama najbližoj poslovnici ili u našem webshopu! *Popust vrijedi za sve vrste plaćanja na cjelokupan asortiman u svim našim poslovnicama i na našem webu satovi.com, ne odnosi na već sniženi asortiman i ne zbraja se s ostalim popustima.


KategorijaAKCIJE