WATCH CENTAR DARUJE I U TRAVNJU! DAJEMO VAM 25% POPUSTA NA SWATCH I FLIK FLAK!

EXTREME INTIMO – Međunarodni dan rublja!
2 travnja, 2019
DOUGLAS – 15% na cijeli Clinique asortiman + POKLON!
2 travnja, 2019
DATUM AKCIJE
do 03.04.2019.


RADNO VRIJEME: 9–21 h


Ako razmišljate o nečemu što će uljepšati i podići svaki vaš proljetni outfit, onda je upravo Swatch ono što tražite. Jer Swatch nije sat, Swatch je Swatch! U bogatoj ponudi veselih kombinacija boja, ugodnih materijala i jednostavnih modela, vjerujemo da ćete sigurno pronaći onaj koji će se najbolje slagati uz vašu osobnost i stil.

A za najmlađe, tu su Flik Flak dječji satovi čija su kvaliteta i izdržljivost zajamčeni švicarskom proizvodnjom. Budući da se radi o analognim satovima s jasno istaknutim i vidljivim brojkama, Flik Flak ima veliku ulogu u dječjim životima jer predstavlja idealan prvi sat s kojim učenje na sat postaje prava igra!

Stoga je ovo možda zgodna prilika da razveselite svoje klince Flik Flak satom s njima omiljenim likom iz crtića ili da upotpunite svoju Swatch kolekciju jer vam od 1. do 3. travnja darujemo 25% popusta na čitav asortiman Swatch i Flik Flak satova.Popust koji odobravamo na sve vrste plaćanja možete iskoristiti u Watch Centar poslovnicama ili na našem webshopu satovi.com.

*Popust se ne odnosi na već sniženi asortiman te se popusti i akcije ne zbrajaju.


KategorijaAKCIJE