WATCH CENTAR – 20% i -30% NA SWATCH SATOVE, 10% POPUSTA NA BROSWAY NAKIT!

CCC – Nova kolekcija Jesen/Zima!
19 listopada, 2018
INTERSPORT – VIKEND AKCIJA
18 listopada, 2018
DATUM AKCIJE
18.10. - 20.10.2018.


RADNO VRIJEME: 9–21 h


-20% i -30% NA SWATCH SATOVE

Neupitna švicarska kvaliteta i cjenovna pristupačnost, upravo to je formula kojoj Swatch može zahvaliti svoju svjetsku slavu. U svijetu satova Swatch i dalje igra ulogu jednog od najpristupačnijih brendova, može se pohvaliti velikom raznolikošću modela i prilagodljivosti raznim stilovima, te besprijekornom originalnošću. Sve su to stavke zbog kojih je Swatch danas sat kojeg svatko mora i želi imati u svojoj kolekciji satova. Ukoliko ga još nemate, dobre vijesti su da vam omiljeni model Swatch sata nikad nije bio bliži.
Od 18. do 20. listopada 2018. u svim Watch Centar poslovnicama dajemo 20% popusta na sve Swatch satove kojima je cijena do 1000,00 kn, te još sjajnijih 30% popusta na one modele čija je cijena iznad 1000,00 kn.
Popust odobravamo na sve vrste plaćanja.
Za one kojima poslovnice Watch Centra nisu usput ili im je jednostavno draža kupovina putem weba, ova ista akcija traje dan duže, odnosno od 18. do 21. listopada. Doza elegancije ili pak nešto malo više sportski; silikonsko remenje, kožno ili metalno; doza klasike ili pak razigranost nekog od šarenih Swatch modela... te slatke brige ostavljamo vama!

VRIJEME JE ZA NOVI MODNI DETALJ: 10% POPUSTA NA BROSWAY NAKIT

Sigurni smo da za Brosway nakit već znate, ukoliko ne znate – sad je vrijeme da ga dobro upoznate. Riječ je o poznatom talijanskom proizvođaču modnog nakita u čiji se spoj talijanske tradicije i modernih detalja zaljubilo pola svijeta. U svijetu raskošnog i komercijalnog nakita, Brosway nam je došao kao čisto osvježenje gdje vlada minimalizam i jednostavni detalji, poznat po tome što je izrađen od nehrđajućeg čelika, zbog čega ga vole kupovati svi oni koji su osjetljivi na mjed i slične metale. Brosway nakit kojem je kroz njegovu jednostavnost glavni cilj izraziti osobnost osobe koja ga nosi, već je zaludio djevojke, žene, trendsetterice i blogerice, a sad je vrijeme da i vi u bogatoj ponudi nakita ovog brenda pronađete onaj komad kojim ćete izraziti svoj stil, karakter i emocije.
Dobra vijest na tom putu je i akcija koju je Watch Centar pripremio za vas: od 18. do 20. listopada 2018. godine u svim Watch Centar poslovnicama, a na webshopu satovi.com vrijedi i dan duže, možete do svog komada Brosway nakita po 10% povoljnijim cijenama (i to za sve vrste plaćanja). Proučite bogati asortiman Brosway narukvica, ogrlica, prstenja i naušnica koji imamo u ponudi te podignite svoju odjevnu kombinaciju na višu razinu!


KategorijaAKCIJE