U INTERSPAR hipermarketima bogata ponuda uskrsnih delicija!

U INTERSPAR hipermarketima najveći izbor proizvoda za pripremu kolača!
27 ožujka, 2020
BURGER KING – #OSTANIDOMA i naruči dostavu!
20 ožujka, 2020
DATUM AKCIJE
26.03. - 15.04.2020.


RADNO VRIJEME: 8–17 h


Bliže se dani Uskrsa, a kupci u INTERSPAR hipermarketima mogu pronaći bogatu ponudu uskrsnih delicija idealnih za blagdansku trpezu, od kojih su pojedini proizvodi sniženi preko 50 posto.

U širokoj ponudi delicija kupci mogu pronaći veliki izbor suhomesnatih proizvoda poput pršuta, buđole, pečenice, dalmatinske suhe šunke, pečene šunke, kulena te raznih salama, a na pojedinim proizvodima mogu ostvariti uštedu preko 50 posto. Akcija uključuje i brojne tvrde kravlje, ovčje i kozje sireve hrvatskih proizvođača te meke sireve s plemenitom plijesni ili u salamuri.

Uskrsni stol kupci će moći upotpuniti i delikates paštetama, poput one s dodatkom pačje jetre i crvenim vinom ili dodatkom pistacija, namazom od hummusa, ali i dimljenim lososom te inćunima i srdelama, također po sniženim cijenama.

Po povoljnijim cijenama kupci mogu pronaći i svježe meso, kao i ribu, a popusti na pojedinim proizvodima idu preko 20 posto.

SPAR Hrvatska za svoje je kupce također pripremio i veliki izbor proizvoda iz PREMIUM asortimana te na pojedinim artiklima mogu uštedjeti preko 30 posto.

Akcija uključuje i proizvode koji će posebno razveseliti ljubitelje slastica, kao što su panettone, mramorni ili čokoladni kolač, razne praline, čokolade i bombonijere te sladoled.

Sniženi su i proizvodi poput instant kave, kapsula za kavu i različite vrste čajeva, ali i aparata za kavu Nespresso i Julius Meinl te univerzalnog kuhinjskog robota miksera Bosch, pri čemu kupci na pojedinim proizvodima mogu ostvariti uštedu do čak 1000 kuna.

U INTERSPAR hipermarketima kupci mogu birati i među velikim izborom vina, piva te žestokog pića poput gin-a i začina za gin, ali i raznih prigodnih uskrsnih dekoracija.

Akcija traje od 26.3. do 15.4.2020. ili do isteka zaliha.

Više na: https://www.spar.hr/akcija/spar-katalog-delicije-20200324?p=1


KategorijaAKCIJE