TIMBERLAND – MODNA IKONA SLAVI 45. ROĐENDAN! Rođendanski shopping uz 30% popusta!

SVIJET ČAJA – Petak je Dan čaja uz 10% popusta na sve čajeve
9 studenoga, 2018
Eva Herzigova u novoj Yamamay kampanji Sculpt light!
8 studenoga, 2018
DATUM AKCIJE
09.11. - 11.11.2018.


RADNO VRIJEME: 9–21 h


Žuta čizma iz Timberlanda postala je neizostavan komad obuće među onima koji u svoje jesenske i zimske kolekcije vole unijeti malo živosti i osobnog stila. Kada takva ikona slavi rođendan, onda to postaje događaj sezone koji se ne propušta.

Zato svi putevi vode u Timberland koji vas nagrađuje s 30% popusta u svim Timberland trgovinama 9. - 11.11.2018.

Sve je počelo prije 45 godina kada je prva originalna žuta čizma iz Timberlanda ugledala svjetlo dana. Kroz svoju povijest, ova radnička čizma, isprofilirala se kao simbol unikatnosti i individualnosti u svim sferama društva, ostavivši povijesni trag, ponajviše u modnoj industriji. Karakterističan dizajn napravljen je tako da pristaje svim modnim stilovima, dok s druge strane kvalitetom izrade i materijala osigurava zaštitu te garantira dugotrajnost nošenja. Možemo slobodno reći da je Timberlandova žuta čizma danas svevremenski klasik koji obožavaju starije i mlađe generacije, u svim njenim bojama i oblicima zbog čega ima status prave modne ikone.

Povodom 45. jubileja, napravljena je posebna kolekcija Timberland žute čizme, obogaćena modrim detaljima, visokokvalitetnim žutim i modrim vezicama te logom posebnom dizajniranim za obilježavanje 45. godišnjice nastanka.

Zato svi vi urbani istraživači i ljubitelji Timberland stila života, koji ste jednako aktivni na gradskim ulicama i prirodnim stazama, ne propustite od 9.11. do 11.11. prošetati do najbliže Timberland trgovine i ugrabite 30% popusta. Legendarna žuta čizma očekuje vas!


KategorijaAKCIJE