TIMBERLAND – Cityroam

TRANSPORTER FOOTWEAR – Tjedan Tenisica!
19 rujna, 2018
VJEČNI SJAJ DIJAMANATA IZ ZLATARNICE ZAKS
18 rujna, 2018
DATUM NOVOSTI
2018.


RADNO VRIJEME: 9–21 h


Za jesensku sezonu Timberland nastavlja svoje putovanje s „Urban Forest“ kampanjom koja pokazuje kako Aerocore tehnologija omogućuje traženje prirode skrivene unutar grada.

Srce svake Cityroam čizme je potplat sa AeroCore tehnologijom.
AeroCore™ energy system predstavlja novi, izuzetno lagan potplat koji otvara nove mogućnosti povrata energije i udobnosti sa svakim korakom.
Moderna atletska izvedba ove inovacije susreće se sa outdoor style-ingom i izdržljivošću. AeroCore™ energy system omogućuje, da vam budu noge lakše, brže i slobodne da živite avanturističkim životom.

Timberland je ponovno odabrao utjecajne fotografe koji su u potrazi za neočekivanom stranom grada, koja privlači duh otvorenih prostora kako bi probila dublje u drugu okolinu – u Urban Forest. Spajajući naslijeđe terenske čizme sa modernim inovacijama, Cityroam je idealan predmet kroz koji će urbani fotografi reći svoju jedinstvenu priču o jednom očaravajućem mjestu: Hong Kongu. Ovaj živi azijski grad odabran jer je mješavina starog i novog, umjerene klime, i njegove sposobnosti da prenese i organske krajolike, kao i futurističke ljudskom rukom stvorene oblike. To je krajnja urbana đungla.

Svaki fotograf će interpretirati zadatak kroz svoje jednistveno viđenje.

S ciljem hvatanja nevjerojatnog križanja prirode i urbanog krajolika, kampanja nastoji dramatizirati suprotstavljanja između rukom sagrađenog i organskog. Otkrivena su skrivena mjesta gdje je priroda preuzela glavnu ulogu, dok zapanjujući kutevi snimanja modernih građevina otkrivaju skrivene uličice pune urbanih tajni.

Timberland vjeruje da je fotografija briljantan način prikazivanja urbane avanture na vjerodostojan i prirodan način. Upotrebom svjetski poznatih fotografa ne stvaramo privid avanture, nego ju živimo. To je autentičnost u svojoj najistinitijem i najsirovijem obliku.

Provjerite jesensku Timberland Cityroam kolekciju na www.timberland.hr


KategorijaNOVOSTI