SUSRET POVIJESTI I MODERNOG KAKAV SAMO TRADICIJSKI NAKIT MOŽE STVORITI

WATCH CENTAR – Povratak uz školu uz popuste na Swatch i Flik Flak satove!
29 kolovoza, 2018
Svi u CINESTAR pa u školske klupe!
27 kolovoza, 2018
DATUM AKCIJE
2018.


RADNO VRIJEME: 9–22 h


Koji god tradicijski nakit odabrali savršeno će se uklopiti u svaku ljetnu odjevnu kombinaciju, a u Zaksu i Argentumu sada se nalazi na sniženju od 50%

Uz vašu omiljenu ljetnu odjevnu kombinaciju koji god tradicijski nakit odabrali savršeno će se uklopiti te odabranom outfitu instantno dodati pravu dozu glamoura i elegancije iz prebogate povijesti hrvatskih krajeva. Upravo to dokazuje nova kampanja najvećih hrvatskih lanaca za prodaju nakita, zlatarnica Zaks i srebrnarnica Argentum, cijenjenih upravo po najvećoj ponudi tradicijskog asortimana sada dostupnog po 50 % nižim cijenama.

Poznato je da ljeti nema elegantnijeg modnog dodatka od nakita, a kada isti ima svoju povijesnu priču i značaj postignut je spoj prošlosti i sadašnjosti na najljepši mogući način.

„Uz modne dodatke iz kolekcije tradicijskog nakita utjelovljuje se duh dalmatinskih plemkinja, grofica, kneginja i ostalih žena visokog roda koje su nekoć jednakim detaljima krasile svoju pojavu. Upravo zbog svoje posebnosti, tradicijski nakit zanimljiv je i turistima koji svake godine već tradicionalno u njemu prepoznaju vrijednost istinskog suvenira. Nose ga kao uspomenu i najljepši djelić Lijepe naše – kao simbole bogate i slavne povijest hrvatskih krajeva“, poručuju prodajni savjetnici srebrnarnica Argentum.

Da niti jedan drugi nakit ne ostavlja takav utisak na kupca slažu se i u zlatarnicama Zaks: „Tradicijski nakit na hrvatskoj obali podjednako oduševljava domaće i inozemne posjetitelje, a zbog čega je prepoznatljiv i izvan granica zemlje. Stranci ga nerijetko kupuju kao poklon rodbini i prijateljima ili ponosno nose na svakom koraku“.

Stoga, ako niste među sretnicima koji već imaju Konavoske naušnice, Rećine, Dalmatinske cvjetiće ili drugi znameniti primjerak iz tradicijskog asortimana, sada je pravi trenutak da se nagradite naušnicama, narukvicom, privjeskom ili prstenom koji nikada neće izaći mode.

Tradicija je ponovno 'IN' pa iskoristite ljetno sniženje i svoj novi omiljeni komad tradicijskog nakita pronađite u Zaks ili Argentum poslovnicama diljem zemlje, a po 50% nižim cijenama.


KategorijaAKCIJE